Moje dojmy ze srazu:
Byl to můj první velký sraz, tak jsem se samozřejmě moc těšil. Bylo to trochu jiné než v Kamzíku, protože tam jsem jel aniž jsem kohokoliv znal. Tady už jsem alespoň pár lidiček znal a plno nových tváří jsem poznal.Toto setkání mělo ohromnou výhodu ve spojení exkurze výrobního závodu a srazu. Navíc jsme vlastně ještě byli v Maďarsku. Kluci ze

určitě při přípravě strávili moře času a zažili hodně nervů, ale výsledek se dostavil. Bylo to bez přehánění super.

Kluci, ještě jednou díky.

Jen pro Ty, kteří se nemohli zúčastnit, krátká rekapitulace:
V pátek exkurze v Žilině, začalo to společným obědem, přesun do přednáškového sálu, promítání videa, prezentace zástupkyně společnosti a potom vlastní prohlídka závodu.
Po exkurzi jsme se dohodli na individuálním přesunu do Štúrova, protože jízda v koloně nebyla reálná. Já jsem jel se Stefim, cestou jsme několikrát pěkně zmokli. Po příjezdu jsme šli na večeři do restaurace Bowling, kde jsme sice byli skoro sami, ale výborně vařili a celkově tam bylo moc hezké prostředí. Po návratu z večeře ještě venkovní posezení v Akvamarínu, které se sice poněkud protáhlo,ale byla zajímavá diskuze, tak nešlo jít spát.( Radku doufám, že jsem nebyl moc protivný)
Ráno snídaně na nábřeží, zahájení srazu, oficiality, společné foto atd. Jo, málem bych zapomněl, aiwak a slava dostali ocenění osobnost klubu. Ještě jednou blahopřeji.

Následoval přesun vláčkem na druhý břeh Dunaje a prohlídka baziliky a hradu v Esztergomu. Moc pěkné,zajímavé, jen všechny nápisy v maďarštině.
Po návratu přesun v koloně do Modré ryby na oběd. Krásně položená restaurace s výhledem na Dunaj a dobře vařili, mně moc chutnalo. Trošku jsme se dostali do časové tísně, tak se operativně změnil program a v 17,00 hod jsme odrazili od mola na hodinovou plavbu výletním parníčkem. Nevím jak ostatní, ale pro mě zážitek a dobře investovaná 4 €.
Místo večeře se také změnilo, protože jsme byli v Bowlingu spokojení, tak jsme se vrátili na místo činu.
Sobotní večer nám zpestřil nalim2 s kytarou a asi 7 zpěvníky. Prý že se v klubu nezpívá, kdo tam nebyl, neuvěří.
Dneska ráno už jen společná snídaně v osmi lidech a návrat domů.