Re: dialkove na central
od peter562/12 » 01.06.2011 23:09
vcera som s kamaratkou co bola na navsteve u nas porovnavali nase vengy.a zistili sme jednu malickost, a to ze ked aktivujem alarm na dialkove a potom vopcham kluc do zamku a otvorym zamok a dvere,tak mne to zacne trubit a jej venga po otvoreni dvier nic !!!tak sme z jej autom zasli do a vysvetlily ten problem, skusali to a potom jej trubilo do 30 sekund. ze to tak ma bit. a ja som povedal ze je to blbost ked dakto otvori dvere a zacne trubit do 30 sekund tak vykradnem to auto a KLUDNE ODIDEM. A ZE JA MAM DAJAKE SPECIALNE AUTO ZE KED MNE HNED ZACNE TRUBIT.tak sa chcem vas vengacov opitat ci vam alarm trubi hned alebo neskor.za odpoved vam dakuje novacka ktora este nieje na tom fore registrovana.a samozrejme aj ja
Tak včera som to na chalupe skúšal aj ja.
Zamkol som auto diaľkovým, následne som ho otvoril kľúčom cez zámok a nič sa nedialo. Alarm ticho. Nechal som to tak aj 5 min (nie len 30 sec) a stále bolo ticho a žiadna zmena. Skúšal som to asi 10 krát.
Ako to máte Vy ostatní ?
Viem, že Vladislav písal, že jemu aj na Ceede a aj na Sportage začne okamžite hulákať.
Môžte to preskúšať ?
Dík