Rrado píše:Patrik1974 píše:Uz niekto dolieval olej do motora? Ja mam tak 1mm nad spodnou MIN ryskou tej kontrolnej tycky zasuvnej. A este aj chladiacu kvapalinu? Lebo ja ju mam tiez npresne na ryske minima.
Problémy s hladinou oleja tu tuším spomínal zatiaľ iba spido11 (na CRDi, po tuším 24t km, neviem ako to nakoniec vyriešil?). Koľko máš najazdených km?
Patrik1974 píše:Dnes som bol v servise a doliali olej zadara nic som neplatil chlapik vybehol na parkovisko s flasou oleja a dolial ho povedal ze je mozne ze z vyroby tam nemusel byt uplne doplneny jak mal byt zase skontrolujem pri 5000km a uvidime
kapitan píše:ToiNG pADRe: spotřebu si pochvaluji,na takové velké auto je príma.
azibrov píše:Zdravim. Jsem majitel hyundai ix35 ale mam motor 1,6GDi. Poznamka ke spotrebe: tankuji v rakousku 98 super plus a prumerna spotreba momentalne je 7l s klimou. Pred tim jsem tankoval carerru95 a spotreba byla kolem 7,6-8l a to bez klimy.
kapitan píše:To Johnny81: mám stejnou zkušenost a i stejnou spotřebu.rekord co se týče nejnižší spotřeby mám 7,9 l dle pp.níže ani ťuk.příští sobotu jedu do mladé boleslavi,takže to bude mix okresek a dalnice. jsem zvědav jak se bude spotřeba vyvíjet.
nějak jsem zatím nepřišel na "chuť " automatu na stěračích.když ho zapnu,tak mi čidlo vyhodnotí dle intenzity deště stírání.rovněž ale mohu v automatu nastavovat cyklováíní a to už mně připadá nějak kontraproduktivní...vyřazuji tímto automat?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé