Dnes som si vsimol, ze stredova sietova zasuvka (dole pri rucnej brzde) ako aj ta, co je v kufri nefunguje. Vzdy som pouzival len tu prednu a ta aj stale funguje, len vcera som skusal nabijacku na mobil a nesla... Zatial mi to nejako nevadi, pockam s tym mozno do druhej garancky. Skontrolujte si to aj vy pre istotu.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Dakujem. Mal si pravdu. Ta poistka bola odpalena. Akurat ze v nahradne poistky su nejake ine ako ta, ktoru som vytiahol. Pojdem si radsej kupit rovnaku. Vobec sa do toho nevyznam, len som podla manualu dal dole kryt a vytiahol tu poistku, ktoru som predpokladal, ze bude odpalena. Snad to nebude nic vaznejsie.
tak skus len pozriet tu poistku...v manuali su pekne rozpisane...a ked som zvladol vymenu ja, tak to uz zvladne kazdy ... Akurat som nevedel zohnat ...musel som do servisu. 4 ks stali 2,90 EUR.
Dnes som zistil že ani mne nefunguje stredná a zadná zásuvka,dal som dole ten panel vidím že poistky sú dosť hlboko uložené,neviem ako ju vybrať tú 25A, máte nato nejaký grif,oproti fabii katastrofa.