Ta ikona na radiu ma 2 podoby - jedna (len logo BT) je vtedy ak je na radiu zapnute BT a druha (s "vysvietenim" loga) ked je pripojeny telefon.
Teraz mi uz nezobrazuje nic nezavisle na tom ci je BT na radiu zapnute alebo nie.
martinez píše:Dovolím si upozorniť majiteľov Nokia Symbian, že pri upgrade na najnovší firmware nastane problém s prenosom tel. zoznamu do autorádia.
Ja mám Nokiu E52 a telefón prestal byť schopný preniesť tel. zoznam. Nokia mi odpovedala, že problém je na strane autorádia Kia a downgrade nie
je možný. Kia zase tak často neupravuje firmware bluetooth, takže teraz som v predeli. Telefón neprenesie zoznam do autorádia, takže doporučenie Kia znie:
"kúpte si nový telefón". No asi to vyjde lacnešie než vymeniť auto... Nenahrávajte nový firmware na Nokie !!!
laban píše:Tak na to jsem taky zvědav, jak se to bude chovat. Mám nokii N8 a nedávno vyšel upgrade Fw na Symbian Anna, který už mám v tel.Pokud má někdo stejnou kombinaci tj. N8 + KS III ? At napíše postřehy a zkušenosti.
Díky
Uživatelé procházející toto fórum: OndrejKia