Mám objednanný tento vůz a snad do podzimka bude doma

Jaké jsou zkušenosti s touto variantou pohonu, spotřeba, jak to řadí apod. Děkuji moc. Petr
pero1205 píše:Ahoj fšem - jsou tu už nejací vlastnící nové Sportage s 2.0 CRDi a Automatem ?
Mám objednanný tento vůz a snad do podzimka bude doma![]()
Jaké jsou zkušenosti s touto variantou pohonu, spotřeba, jak to řadí apod. Děkuji moc. Petr
pero1205 píše:Ahoj a dekuji za prvni informace :
1. automaty ( byt jen kratkou dobu ) jsem jezdil ve stare Audi a v Octavii, takze vim co od toho ocekavat - jo a v ramci predvadecky jsem jel cca 15 km s Automatem v nove ix35 a to mne tak uchvatilo, ze jsem si rekl, ze do Sportage musi jit take Automat![]()
2. pises, ze plyn ma tri rezimy. Co se tim prosim te mysli ??? Diky Petr
mir.jar píše:Dlho som to tu chcel napisat a teraz je tu tema kde to nebude uplny offtopic.
Vsimol som si, ze na MT je plynovy pedal tiez upraveny na kick-down. Teda si to myslim, nic ine ma nenapada. Asi je im lacnejsie to davat vsade ako mat dve verzie.
Tesne pred koncom pedal zastane, ale ak zatlacim viac, tak sa este trochu stlaci. Na MT to nic nerobi, teda ja som ziadny rozdiel necitil. Preto si myslim, ze to KIA proste dava vsade a nemusi riesit dva rozne diely.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé