Skubani vozu (motoru 1.6CRDi)

Trápí Vás něco na voze?

Příspěvekod Návštěvník » 04.02.2008 23:37

grafix píše:Dobra zprava Anonym... diky moc... kupodivu to slo docela rychle. Po te nasi historce s ochutnavanim nafty jsem v to moc nedoufal. Ale je videt, ze na jistych mistech maji zajem resit problemy... :idea:

Vypada to tak, ze si pojedu s tim ochutnavacem promluvit :D

Jak bych mi nabídl na usmíření přípitek POWER DIESLU!!!
Návštěvník

km @ l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Návštěvník » 04.02.2008 23:40

Beda píše:Dik za dobrou zpravu Anonym, jsem zvedavej zda mi to za tyden dva uz budou schopni prehrat 8-)
.

Tohle si myslím ,by už bylo reálné.Ptal jsem se mechanika a ten mi řekl že to dá chvilku práci ale mělo by to jít. Jakmile si mě zavolají a přehrají to dám vědět.Jen musím do Prahy řediteli poslat šampáňo.Prostě jsem mu řekl ,až mi napíše že vyřešili motor koupím mu láhev.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 04.02.2008 23:56

Kužel píše:Ne nejsem tvrdak hodne lidi si stezuje a nic proto neudelaji. Ať se stydí.

Musím mu dát za pravdu.Vážně, dali jsme do toho peníze ,je jedno jestli to někdo bral na firmu,někdo soukromně a někdo na liesing,ale měli bychom chtít za to kvalitu ,která odpovídá autu roku 2008 a zaplaceným částkám v Kč.Já si koupil nové auto ,abych měl míň starostí a né abych každou chvilku jezdil do servisu a prosil aby mi uznali reklamaci na to a to.Dokážu určité závady a problémy pochopit a tolerovat , ale ne ty,které se opakují.A je, jen na majitelích aut ,co stím udělají a jak se k tomu postaví.I já bych chtěl sednout do auta s pocitem ,že je nové a jede a nepřemýšlet o tom co bude dále na řadě.
Možná je chyba ve mě,ale je fakt že mezi kolegy a přáteli patřím mezi ty, kteří se s autem svezou a řeknou co a jak a ono to sedí.Občas bych si asi měl dát vatu do uší a neměl bych asi v tu chvíli přemýšlet.Přeji mnoho najetých km a hlavně bez závad.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 05.02.2008 00:27

Tady je na místě i mé poděkování Anonymmu, ačkoli víceméně neřeším žádný problém s vozem :kia: , tady je důkaz, že naše fórum má správný směr a že má smysl :yes: ,ale ruku na srdce, přátelé, Anonymho neoblomnost toho příčinou...takže cestu známe, jen se toho nebát....ta auta zadarmo nebyla :no:
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod snike » 05.02.2008 08:06

grafix píše:Dobra zprava Anonym... diky moc... kupodivu to slo docela rychle. Po te nasi historce s ochutnavanim nafty jsem v to moc nedoufal. Ale je videt, ze na jistych mistech maji zajem resit problemy... :idea:

Tak až pojedeš, tak bych se k tobě opět rád přidal ;-)

Máte pravdu Anonym konkrétně v tomhle případě udělal hodně, takže mu patří naše veliké díky :yes: :yes: :yes:
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
8666 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 05.02.2008 09:49

snike píše:

Máte pravdu Anonym konkrétně v tomhle případě udělal hodně, takže mu patří naše veliké díky :yes: :yes: :yes:

Burčák jsem v roce 2007 nestihl, tak možná stihnu v roce 2008 aspoň ochutnat tu naftu.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod snike » 05.02.2008 11:51

Anonym píše:Burčák jsem v roce 2007 nestihl, tak možná stihnu v roce 2008 aspoň ochutnat tu naftu.

My ti ji s grafixem přivezeme na květnový sraz :drink: :drink: :drink:
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
8666 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 05.02.2008 11:56

snike píše:

Zkusil bych patek, pokud ti to bude vyhovovat, dej vedet a domluvime se (samozrejme pokud uz budes mit auto po oprave). Predpokladam, ze to bude zalezitost na pul hodiny a ze to budou delat na pockani... Mozna to bude chtit tam zavolat a domluvit se s nimi. :idea:

A tak me napada, nebude lepsi jet k Dolnisu...??? :oops: Nerad bych, aby nam opet nutili ochutnavat naftu... zas takovej fajnsmekr nejsem :-D
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod snike » 05.02.2008 12:15

grafix píše:Zkusil bych patek, pokud ti to bude vyhovovat, dej vedet a domluvime se (samozrejme pokud uz budes mit auto po oprave). Predpokladam, ze to bude zalezitost na pul hodiny a ze to budou delat na pockani... Mozna to bude chtit tam zavolat a domluvit se s nimi. :idea:

A tak me napada, nebude lepsi jet k Dolnisu...??? :oops: Nerad bych, aby nam opet nutili ochutnavat naftu... zas takovej fajnsmekr nejsem :-D

Ve středu odpoledne jedu do Dolnisu, tak budu vědět více o svém autíčku. Ten upgrade softwaru si určitě nechám udělat v Dolnisu, do těch Průhonic jsem chtěl spíše zajet ze zvědavosti, vidět jejich reakci na to že to je skutečně problém v softwaru, jak jsme jim říkali my a né v naftě ;-)
snike Muž
Moderátor

Kia Sportage V (2025)
8666 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 05.02.2008 12:22

snike píše:
grafix píše:Zkusil bych patek, pokud ti to bude vyhovovat, dej vedet a domluvime se (samozrejme pokud uz budes mit auto po oprave). Predpokladam, ze to bude zalezitost na pul hodiny a ze to budou delat na pockani... Mozna to bude chtit tam zavolat a domluvit se s nimi. :idea:

Ve středu odpoledne jedu do Dolnisu, tak budu vědět více o svém autíčku. Ten upgrade softwaru si určitě nechám udělat v Dolnisu, do těch Průhonic jsem chtěl spíše zajet ze zvědavosti, vidět jejich reakci na to že to je skutečně problém v softwaru, jak jsme jim říkali my a né v naftě ;-)

Dyt si vlastne muzes v Dolnisu nechat upgrade udelat rovnou, kdyz uz tam auto mas... :idea:
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod snike » 05.02.2008 12:36

grafix píše:Dyt si vlastne muzes v Dolnisu nechat upgrade udelat rovnou, kdyz uz tam auto mas... :idea:

Přesně tak ;-) Zítra se to s nimi chystám domluvit, třeba už dostanou oficiální zprávu z Kia Motors ;-)
snike Muž
Moderátor

Kia Sportage V (2025)
8666 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 05.02.2008 16:28

Tak ještě k motoru.Dnes mi bylo řečeno že mám v pondělí dovézt auto do servisu a v úterý budou přehrávat data na řídící jednotce.Má to být tak, že jim v úterý přivezou kartu a motor u auta musí být studený(nevím proč),proto chtějí abych to tam odstavil v pondělí.Ta karta prý bude kolovat po servisech a tak tam auto musí v úterý být pak zase půjde jinam.Takže pokud chápu servis si ji objedná a pak i vás a přehraje to.Jestli budou majitele CRDi informovat plošně to nevím.Takže na to se musíte zeptat v servisu.Až to bude dám vědět jak to bude jezdit snad se nezhorší výkon nebo něco jiného.

A ještě něco mimo téma - Údajně je zaznamenáno 50 reklamací na přepínač blinkrů a na jeho funkčnost.A pak jsem se ještě dozvěděl že nemají žádný záznam o tom,že by někomu už měnily tlumiče na autě.Tak teda nevím jak to je.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 05.02.2008 17:10

Anonym píše:....Až to bude dám vědět jak to bude jezdit snad se nezhorší výkon nebo něco jiného....

Taky me to napadlo, ale tak nejak doufam, ze to nejsou uplni tupci... a odstraneni problemu nep...rou tak dobre nastaveny motor :!: :no: . To by bylo rozhodne horsi, nez obcasne zacukani :roll:

Asi nejlepsi by bylo to overit na brzde. Rano zmerit, v servisu opravit sw v RJ a hned zase na brzdu...
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod AllInOne » 05.02.2008 17:22

grafix píše:
Anonym píše:....Až to bude dám vědět jak to bude jezdit snad se nezhorší výkon nebo něco jiného....

Taky me to napadlo, ale tak nejak doufam, ze to nejsou uplni tupci... a odstraneni problemu nep...rou tak dobre nastaveny motor :!: :no: . To by bylo rozhodne horsi, nez obcasne zacukani :roll:

Asi nejlepsi by bylo to overit na brzde. Rano zmerit, v servisu opravit sw v RJ a hned zase na brzdu...

já teda nevím, ale asi kdybych viděl, jak moje auto trápí na brzdě, asi bych se rozbrečel :grin:
AllInOne Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Kia cee'd (2008)
53000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod vlafi » 05.02.2008 17:31

Na té brzdě by se dalo domluvit u Dolnisu
vlafi Muž
KIA Family

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (4)

Kia cee'd (2006)
100200 km @ 0 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Závady