snike píše:grafix píše:... a je v servisu!

Jsem tak trochu pokusnej kralik, budu pry prvni, komu to u Dolnisu budou prehravat. A na otazku, zda to bude do obeda mi technik odpovedel, ze "snad" to dneska bude.... No necham se prekvapit, jinak at si me nepreji !!!!

Už tam taky mám své autíčko, zatím co tvé stálo ještě venku, moje odvezli rovnou dovnitř, tak tě třeba předběhnu

Pokud ti na tom nedělají nic jiného, tak dneska určitě bude. Já si pro něj jedu zhruba na 15 hodinu. A to si nechávám ještě seštelovat přední kapotu, při volnoběhu se celá chvěje a ozývá se klepání od zámku. A taky si nechávám snížit rychlost při které se mi zamkne auto.
...sakra chlape, ty tam mas protekci???

... kdyz budou delat tvoje prvni a nepovede se to, alespon me nebude mrzet, ze jsi me predbeh
Rikas sestelovat kapotu? Budu se muset podivat na salooonu, jak ma vypadat dobre sedici kapota.. Me prijde, ze ji mam ok, ale mozna se pletu. Je cca 4mm nad predni maskou a prijde mi to ok, hlavne si myslim, ze kdyz mi roh kapoty licuje s rohem blatniku (v miste lampy,a si vis co myslim), tak to musi byt ok...