Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Este ma napadla jedna vec. V piatok sedime v podniku, alebo niekde kde si treba doniest ... ehm ... obcerstvenie ? Chcem vediet ci mam kupit nejaku flasu, dve, ... , alebo vsetko kupime tam.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak
je tam vraj reštika otvorená do 22-hej a podľa potreby pre nás aj dlhšie. To mi povedal šéf, keď som si rezervoval chatku. Ale bližšie info nám musí poskutnúť Safi a ostatní starí pardálové - že ako to chodí na zrazoch
Kia Sportage III (2011) 1,7 CRDi - kúpené 01.03.2011. Predané 09.12.2016 Octavia III 1,6 TDI (11/2016) biela - kúpené 09.12.2016
reštaurácia počíta s tým , že dlhej ceste niečo pojete a popijete, a okrem toho kvôli nám natiahnu otváracie hodiny , ak bude treba. To však nevylučuje fľaštičku domáceho páleného na ochutnanie.
domace nepijem, chcel som kupit flasu fernetu a asi aj kupim. Obed budem mat v robote a po ceste tam hadam bude odpocivadlo. Veceru pocitam, ze nam urobia tam.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak
pockat, u nas z 99% ak niekto povie domaca, tak mysli slivovicu. Ak myslite hruskovicu, tak to ochutnam . Ja nemozem slivovicu, lebo ked som mal 15, tak som vypil skoro celu flasu a to som nemal, lebo vtedy som este nebol zvyknuty na alkohol. Odvtedy ma zo slivovice natahuje.
Souhlasím s Tebou, já taky slivovici nemusím. Proto s sebou vezu svou oblíbenou The Balvenie Doublewood. @safi Sháním takové pěkné cestovní pohárky, z kterých jsme koštovali hruškovici a nemůžu na ně nikde narazit. Budu si muset půjčovat ty Tvoje.
@Sbormistr: to boli Barnyho pohariky. @Barny: Pracujem na Branovi, aby prisiel @all: dobra domaca este nikomu neuskodila, tak isto ako tvoja whisky Edit: Barny ma predbehol s opovedou edit2: ked si das Halaszle , vsetko jedno co pijes