Kryshna píše:Je radost slyset ze KIA se o tento problem postarala... snad vam to bude slapat bez problemu, aby jste mohli mluvit o KIA jen v pozitivech a otevreli oci Fobiatikum a jim podobnym
Vasek píše:Kryshna píše:Je radost slyset ze KIA se o tento problem postarala... snad vam to bude slapat bez problemu, aby jste mohli mluvit o KIA jen v pozitivech a otevreli oci Fobiatikum a jim podobnym
Myslíš že se o to postarala KIA? Postarali se o to ti ,co si to nenechali líbit.Né ti, co o tom jen psali a čekali až to za ně někdo vyřeší.Teprve pak KIA začala na tom pracovat.
Michal píše:Bohužel takhle je to se vším, dokud si o problémech budeme tady jenom povídat tak se nestane vůbec nic!!! Někteří už to konečně pochopili, těm co mají bohatý rodiče to snad brzo taky dojde!!!
Michal píše:Bohužel to cuká i po přehrání ale jak jsem psal je to mnohem mnohem míň a už ne v rozmezí otáček ale přesně na 1900. Snad už to není ani cukání ale jak kdyby ten motor na okamžik ztratil výkon. v pondělí jim to zavezu a uvidíme co na to řeknou.
Michal píše:Bohužel to cuká i po přehrání ale jak jsem psal je to mnohem mnohem míň a už ne v rozmezí otáček ale přesně na 1900. Snad už to není ani cukání ale jak kdyby ten motor na okamžik ztratil výkon. v pondělí jim to zavezu a uvidíme co na to řeknou.
milan69 píše:Po přehrání už mám najeto pár stovek km a už mi to nezacukalo, jak píše snike problém vyřešen.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé