Jen aby nás ti naši " říjnoví " netahali za nos až do toho prosince a podařilo se jim je do cz doručit dříve

Tadeas11 píše:Gino píše:Zdravím všechny jsem tady nový, ale musel jsem se přidat abych se svámi podělil o informace a mé zoufalství.
Mám od 4.března 2011 objednanou KIU Sportage 2L, 4x4, 135Kw, manuál, Comfort plus.
Dneska po telefonu s Prahou jsem byl informován, že v říjnu do čech nedovezou žádnou 135Kw sportage,
A po nátlaku (spíš zoufalých prosbách) mi řekli, že to vypadá, že nebudou ani v listopadu, ale snad v prosinci
.
Pořád je tam to snad. Mám pocit, že než vyjede moje vysněné auto z výrobního pásu, bude na světě KIA nové generace
Zdravím Gino,
Tvoje info mě "lehce" šokovaloTakže jsem hned volal svému prodejci jak to vypadá s dodáním mé Sportage 135 kW v termínu 43 týden, tj. konec října 2011. Byl jsem ujištěn, že by tento týden měl platit, i když mi to samozřejmě nemohou garantovat
.Takže doufám, že Tvá informace, že žádná Sportage v říjnu do
nedorazí je mylná...
maurice píše:Info:objednáno v polovině února, dodáno poslední týden v září. 135kW, manuál ve výbavě Ex.Tož tak...
maurice píše:Info:objednáno v polovině února, dodáno poslední týden v září. 135kW, manuál ve výbavě Ex.Tož tak...
spido11 píše:@Tadeas11
o 2 príspevky vyššie píše, že bohužial malo byť dodané.
takže sa ešte nevozí
Gino píše:Přeju příjemný den,
taky doufám, že má informace bude jen poplašnou a KIA mě konečně mile překvapí a pošle vůz dřív.![]()
Protože vzhledem k tomu, že už nevydržel čekat kupec mého starého vozu a musel jsem mu auto už prodat, tak teď jezdím ve Favoritu
Uživatelé procházející toto fórum: papopp