od risou » 22.11.2011 19:34
Včera večer ma ohlásil sused, že sme mu narazili do auta a odpadla mu značka a má ohnutú kapotu.Idem pozrieť na našom aute na prednom nárazníku nič badateľné. Suseda, že kto bol u nás s tým veľkým jeepom (Čadca) lebo, že počula ranu vyšla von a auto ušlo (opísala ŠPZ), idem pre baterku skúmam auto a skoro ma rachlo, jemný škrabanec na zadnom blatníku a pravé zadné koleso posunuté o cca 8cm (ohnuté rameno), na asfalte stopa, že auto po náraze poskočilo pol metra vrazilo do susedy a odpadla jej značka. Volám 158, nahlásim ŠPZ. Po cca hodine prišla nehodovka zdokumentovala, do zápisu nesmie ísť nič o podozrivom lebo nie je to dokázané. Policajt má vytlačený výpis z evidencie mot.vozidiel, tak mrknem a zapamätám si meno vlastníka. Vo vysielačke som počul, že vyhlásili pátranie po dotyčnom. Sadám k počítaču vyhladám vlastníka, firmu, bydlisko, tel.domov. Neváham volám, zodvihne manželka, manžel nie je doma, máte také a také vozidlo? áno a manžel je v NR, má tam prácu BINGO. Tak mu teda dajte vo vlastnom záujme moje tel. číslo nech mi zavolá. Crn, crn "áno som v NR, narazil som do Vás ale len tak"""" jemne""""" (auto posunuté 1/2 metra ohnutá náprava). Odporúčam mu aby sa prihlásil, ale pre istotu volám 158 dávam im meno, tel.na mobil a miesto kde je ubytovaný. Už len čakám či mi príde mzda z polície.