S tím termínem je asi blbé to říkat, ale můžeš být ještě rád, když se podíváš, jak jsme na tom my ostatní.

spido11 píše:@pekulo
tak gratulujem ďalšiemu majiteľovi Sportage a prajem veľa štastných km a návšetvy v servise len počas garančiek.![]()
![]()
len tak medzi nami - ideálne by bolo zabehnúť nové autíčko smerom Košice a späť na budúci víkend (Mini zraz Jasov -Košice).
Čo Ty na to ?![]()
laban píše:pekulo :
mikiny, trička atp, se ted řeší v klubove sekci tu viewtopic.php?f=8&p=71762#p71762 ,
anebo to píchni někam do tématu o sportaži, třeba sem viewtopic.php?f=152&t=2172
ale dej i foto, jsem zvědavej
maurice píše:Ahoj Tadeass11. Jezdím. Ptal jsi se, kdy to mělo být, takže ještě jednou. Objednávka polovina 2.2011, při prodeji avizovaný termín dodání-začátek 8.2011 a dodáno bylo na konci 9. 2011. Už mám natočeno těsně přes tis.km a dle palubního optimisty je to za 7,7l/100km. Tankoval jsem zatím dvakrát, takže se to nedá počítat. Jinak to nejede špatně (nejlépe mezi 2až3tis. ot/min.). Až se rozchodí na storpro, tak to budeTož tak.
laban píše:A je to tady !!Teď jsem mluvil s prodejcem, který údajně dnes hovořil se zástupcem KMCZ a ten mu jen bez nějakého pádného argumentu sdělil, že 135kW manuál, nebudou dodány do ČR ani v prosinci a dál vůbec nevěděl co s jejich resp. mou objenávkou bude a KDY tedy ?? ( ato ji mají od konce 02/11 ). Přitom mu ho ještě před 14 dny tahal za nos že to bude vyrobeno někdy v 2. polovině října ... Sakra
![]()
Jako kompenzaci mi nabízejí Sorento 2,2 CRDi 4x4 Comfot+ za cenu Sportage III Ex 4x4 135kW, která je v Nedohlednu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé