| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

. Navyse tam chodim uz rok s jednym plastom nad hlavou vodica pri celnom skle co sa mi odlupuje a nie a nie to spravit. Bol som tam posledny krat. A rozmyslam ze sa budem stazovat v BA...TOTO NIE JE MOZNE v roku 2011...
 . Navyse tam chodim uz rok s jednym plastom nad hlavou vodica pri celnom skle co sa mi odlupuje a nie a nie to spravit. Bol som tam posledny krat. A rozmyslam ze sa budem stazovat v BA...TOTO NIE JE MOZNE v roku 2011... 

MAKU19 píše::? No neviem ale tá cena oleja je neprimeraná, na internete zoženieš 4 l za cenu okolo 30€.

Ale keď si účtujú 100% prirážku to je trocha veľa. Inak v Piešťanoch je kamenný obchod a tam predávajú Shell Helix Ultra 5W-40 za tú istú cenu ako na internete.
 Ale keď si účtujú 100% prirážku to je trocha veľa. Inak v Piešťanoch je kamenný obchod a tam predávajú Shell Helix Ultra 5W-40 za tú istú cenu ako na internete.

Samozřejmě, že jsem si nechal konečně vyměnit ten nefunkční palubní počítač, takže se konečně nenuluje
  Samozřejmě, že jsem si nechal konečně vyměnit ten nefunkční palubní počítač, takže se konečně nenuluje  , samozřejmě, že při dotankováni jo
 , samozřejmě, že při dotankováni jo  , ale s tím už asi nic nenaděláme. Najeto jsem mněl při garančce 14950km. Jinak ze  servisem v Orlové , jsem zatím spokojen , příjemne jednání se zakazníkem.
 , ale s tím už asi nic nenaděláme. Najeto jsem mněl při garančce 14950km. Jinak ze  servisem v Orlové , jsem zatím spokojen , příjemne jednání se zakazníkem. 

servise (v Košiciach), či si môžem doniesť svoj olej. Povedali mi, že môžem, ale že mi to zapíšu do servisnej knižky. Vraj ak by sa niečo stalo s motorom tak je to moja vina a záruka v prdely
 servise (v Košiciach), či si môžem doniesť svoj olej. Povedali mi, že môžem, ale že mi to zapíšu do servisnej knižky. Vraj ak by sa niečo stalo s motorom tak je to moja vina a záruka v prdely   , že vraj olej kúpený cez internet nie je kvalitný
 , že vraj olej kúpený cez internet nie je kvalitný  .To ma teda dožralo. Keď je olej originál zabalený a spĺňa všetky špecifikácie pre môj motor, tak nie je dobrý??? To akože fakt môžem prísť o záruku ?
 .To ma teda dožralo. Keď je olej originál zabalený a spĺňa všetky špecifikácie pre môj motor, tak nie je dobrý??? To akože fakt môžem prísť o záruku ?  Oni si myslia, že iba oni majú super kvalitný olej a nikto iný ? To je neskutočné !!! čo vy na to ?
 Oni si myslia, že iba oni majú super kvalitný olej a nikto iný ? To je neskutočné !!! čo vy na to ?

Re: Garanční prohlídky VENGA
 Re: Garanční prohlídky VENGA , a nech si píšu do mojej knižky čo chcú , ja si zoženiem olej za 27,4 € za 4 l /Shell Helix ULTRA 5W-40 / a dám si do SVOJHO auta , bez ohľadu na to čo mi bude niekto hovoriť v servise, a neboj sa kvôli "tvojmu" oleju sa motoru nič nestane , keď ho budeš pravidelne meniť
 , a nech si píšu do mojej knižky čo chcú , ja si zoženiem olej za 27,4 € za 4 l /Shell Helix ULTRA 5W-40 / a dám si do SVOJHO auta , bez ohľadu na to čo mi bude niekto hovoriť v servise, a neboj sa kvôli "tvojmu" oleju sa motoru nič nestane , keď ho budeš pravidelne meniť  

monitor píše:Vraj ak by sa niečo stalo s motorom tak je to moja vina a záruka v prdely, že vraj olej kúpený cez internet nie je kvalitný

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé