Dobré ráno,
bohužel sraz je za námi, ale krásné vzpomínky zůstávají. Chci poděkavat Safimu za perfektní organizaci srazu. Safi, jsi jednička.
I přes drobnou neplechu se sobotním počasím probíhalo vše jako na drátku a noční procházka Košicemi měla také své kouzlo.
Jsem moc rád, že jsem měl možnost poznat další členy klubu, Mira a oba Petery s rodinami. Bylo mi potěšením.
Nesmím zapomenout na Štefku a Braňa, kteří do roztrhání těla a vlastních peněženek vozili naší suitu z Jasova do Košic a zpět. Díky moc.
Doufám, že se ostatní organizátoři srazů nebudou cítit dotčeni, ale takhle by měl vypadat sraz členů Kia Clubu. Nejen setkání přátel a poznávání zajímavostí a krás našich krásných republik, ale také něco pro naše

miláčky. Tímto si dovoluji poděkovat panu Bc.Oliveru Kobetičovi, vedoucímu prodeje MOTOR -CAR Košice s.r.o, že se nám a našim autíčkům věnoval celé sobotní dopoledne. Nejen, že jsme měli možnost vyzkoušet všechny nové modely

, ale ještě jsme jako dárek dostali bezplatnou servisní prohlídku, včetně diagnostiky. Ještě jednou, díky.
Závěrem si dovolím požádat Bedu, jako administrátora, zda by nebylo možno Safimu udělit medaili za organizování srazu. Srazu se zúčastnilo 8 registrovaných členů, ale jen 6 aut, protože vzhledem k nákladům na dopravu jsme já+čambrla+nalim2 jeli jedním autem. Neradi bychom Safiho, kvůli naší spořivosti, připravili o zasloužené uznání.

PS: Pohled na zasněžené Tatry zalité sluncem je nezapomenutelný zážitek.
Edit: Teď jsem si pořádně přečetl nová pravidla a safi asi paradoxně doplatí na pasivitu a neochotů členů jezdit na srazy.

Přitom vše bylo připraveno pro daleko více lidí, mohlo nás být třeba 40. Práce s přípravou je stejná, dopředu nikdo neví, kolik nakonec bude účastníků.