akurát že takto po 4 rokoch prídeš o záruku, lebo tam bude 150 000

leskomm píše:Vŕzganie stredovej opierky vyriešené podomácky. Vŕzgaju v podstate tie cuplíky ktoré doliehaju pri zatvárani o plast. Sú to dva cuplíky na spodnej časti pohyblivého dielu stredovej opierky. Riešil som to nalepením plstenných podložiek na pevnú časť stredovej opierky v mieste, kde pri uzatvorení doliehajú cuplíky na plast. Zo začiatku to pôjde trochu ťažšie zavrieť, ale ono sa to vychodí a máte pokoj. Ako plstenné podložky som použil tie, čo sa používaju na podlepovanie stoličiek, nôh nábytku aby sa nepoškriabala plávajúca podlaha.
Patrik1974 píše:Tie nevrzgaju to su gumene kvazi dorazy aby Ti ten dekel neplandal vrzga to ten predny uzatvarc alebo ako to povedat co dasada na ten pevny hlavny diel ....mam to testnute
M@jkl píše:leskomm píše:Vŕzganie stredovej opierky vyriešené podomácky. Vŕzgaju v podstate tie cuplíky ktoré doliehaju pri zatvárani o plast. Sú to dva cuplíky na spodnej časti pohyblivého dielu stredovej opierky. Riešil som to nalepením plstenných podložiek na pevnú časť stredovej opierky v mieste, kde pri uzatvorení doliehajú cuplíky na plast. Zo začiatku to pôjde trochu ťažšie zavrieť, ale ono sa to vychodí a máte pokoj. Ako plstenné podložky som použil tie, čo sa používaju na podlepovanie stoličiek, nôh nábytku aby sa nepoškriabala plávajúca podlaha.
přesně takto jsem to opravil i já
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot]