To s tou hospúdkou je skvelý nápad, bohužial ale asi až pri ďalšom zraze

Iba ak by si prišiel do KE, tak vtedy hocikedy
Aby bolo jasné, mne nejde o to sa s Tebou hádať alebo si dokazovať že som pojedol všetku múdrosť sveta - chcem aby sme sa prepracovali k pravde. Možno ju máš Ty.
Keď budeš pokračovať v manuále asi 14 strán ( v slovenskej verzii 4/96 ) tak nájdeš kapitolu Odmrazovanie a odhmlievanie čelného skla. Tam je to čo som citoval ja.
A to že to tak funguje ( v závislosti na vonkajšej teplote ) mám potvrdené z iných áut. Kolegovi v Citroene menili celý systém klimatizácie a rozvodov, pretože sa sťažoval že mu nefunguje klimatizácia a nevedeli prísť na to prečo, nech robili čokoľvek - napríklad doplňovali chladiace médium a dali do neho nejakú kontrastnú látku na zistenie úniku. Až keď sa sťažoval aj po výmene tak vytiahli návod a prečítali si že to tak má byť. Nechcem haniť značku Citroen ale toto znie až rozprávkovo neuveritelne, že toto v servise nevedeli. Keby som nebol pritom, neuverím
Čo sa týka termínu Max odmrazovanie - to by nám asi mali vysvetliť súdruhovia z Koree, ja to vnímam tak, že použije všetko čo má a môže na čelné sklo - a môže nastať prípad že ešte máš aj námrazu z noci ale vonku už je povedzme 2°C. Jedno je isté, najlepšie bude sa opýtať v KIA servise.
Tak ja idem na to pivo a mariášek, symbolicky si s Tebou štrngnem