Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Pavle dobry napad, to prodam na to tata a ani nemusim za hranice. ta tvoje Softshell se bude prodavat sama, ta je nejhezci, asi z ni na bowlingu udelame hlavni cenu
edit: Pepo ještě bych měl jeden super nápad nehce se ti nějaké kousky oblečení nafotit a dát jsem fotky pro ty nedočkavce. Já ti to mé oblečení klidně dovolím rozbalit
Ja se omlouvam ale protoze jsem na nocni tak nevyfotim nic, jedinou fotku mam sebe v mikine a tu sem davat fakt nebudu Navic jsem dopoledne vse balil pro kazdeho zvlast s jmenovkou abych to mel na sobotu pripravene a je to uz v krabici tak vydrzte do soboty tam bude urcite rada fotek i s videm od Milana jak ty veci vypadaji. Nicmene vypada to velice hezky a uz se tesim az to budu nosit.
V klubovych predmetech viewtopic.php?f=8&t=986 si vyberes jake tricko chces, posles mi SZ jake by si chtel, s limcem, bez limce, barvu a velikost a pak pošleš příslušný obnos na ucet a triko ti poslu.
Vidim ho tu pripojeneho tak at se vyjadri, noo problema, jeho ti taky predam. Jsem ocekaval, ze se k tomu postavi jako chlap a prijede se mezi nas podivat.