romino píše:som tiez cerstvy majitel Ceedu.
mam 2 otazocky - zda sa mi ze 5. dvere treba zatvarat dost silnym trepnutim. Velmi casto sa mi stalo ze som ich zavrel, sadol som spokojne za volant - a zbadal som ze svieti kontrolka otvorenych 5. dveri. A naozaj, aj na dotyk bolo vidiet ze nie su poriadne zavrete. Musel som druhy raz a silnejsie. Viem ze je to subjektivna vec ...... ale je to tak ok ? ze treba pouzit vacsiu silu ? ............
Uz som prisiel na svoj problem s tym tazsim zatvaranim 5. dveri ....
Hrana tych 5. dveri sa odiera o naraznik

Su zle nastavene, nezostane ta mala medzierka medzi tym naraznikom a tou hranou dveri ked sa tie dvere zavru
Teraz som si to vsimol pri umyvani auta, ze mam nejaku vysuchanu ryhu na tom narazniku.
A presne, zavriem dvere, pozrem sa zblizka ... a skoro po celej dlzke ta hrana dveri "lezi" na tom narazniku.
Horsie je samozrejme ze aj ta hrana dveri je ciastocne oskreta (je tam par "bodiek" kde uz vidno kov

)
bol som to ukazat v Kii, vravel chlap ze vie o co sa jedna, uz taky pripad mali, nebude sa to ale riesit cez garanciu,
ale vyjednali to dako s tou predajnou kde som to kupoval - vraj oni su na vine, pred predanim maju taketo veci ako predajna preverovat.
Oni uhradia opravu (prelakovanie, nastavenie a pod)
Pikoskou je ze som bol predtym priamo tam kde som to kupoval, s tym ze ci nevedia v com moze byt problem tazsieho zatvarania dveri (vtedy som este nevedel ze toto je problem).
Chlap skusal, povedal ze jemu sa nezda nic cudne ... ze to je len moj subjektivny dojem ... ale ze sa mozem nahlasit na servis. Zaujimave ze ho nenapadlo pozriet toto, kedze podla slov tej inej Kie uz take pripady boli ... (vtedy som sa potom nenahlasil na servis ... kedze sa mi aj zdalo ze uz to casom ide lahsie ... ha, uz viem preco )
No nic, cez tyzden mam dohodnutu tu opravu, uvidim ako to prebehne, ako sa k tomu postavia.
Chybicka sa moze stat, ludsky faktor moze zlyhat, aj u inych znaciek zvucnejsieho mena. Aspon teda dufam ze je to len vynimka, ze som mal smolu na kus a ze toto bude posledny problem takehoto druhu s mojim Ceedom.
Dam vediet vysledok.