To by zajímalo velkou většinu, co vše tě trápí při 20tis Km. Budem rádi když se trochu rozepíšeš

iNG pADRe píše:urcite sa rozpisem.. snad si cez sviatky najdem cas.. netreba podliehat panike, asi som ja len ten stastlivec co chytil super kusok..
EDIT: mam chvilu cas pri pc, tak to sme spisem viacmenej strucne... na mojom aute sa prejavilo snad vsetko, o com ste tu jednotlivo pisali... a momentalne mi buchoce predna aj zadna naprava, a uz ma to nebavi chodit do servisu snad kazdy alebo kazdy druhy mesiac a odstranovat to... okrem toho mi strasne vrzga palubovka, pri tachometri som spozoroval nieco ako piliny z umelej hmoty, ktore mi zacinaju vypadavat z hornej casti tachometru ako plast lemuje sklo tachometra... cukanie motora - tragicky pribeh, v servise s tym doteraz nic nespravili trosicku pomohlo aditivum, ale ako sorry, snad si nemyslia, ze to mam kupovat a nalievat do auta stale... ako v celku to zhrniem, je to pekne auto, ale po mojej skusenosti mam nan dost nervy... ak niekto bude chciet, predam ho v marci po zime...dovtedy uz snad vsetko opravia ako ma byt... a bolo toho viac, od nechutne piskajuceho zadneho stieraca, cez problem s USB klucmi, klesanie sedacky atd. co boli podla mna malichernosti, ktore viacmenej nedavam dopopredia... viac ma stvu veci, ktore som pisal na zaciatku tohto postu...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé