Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Neni to tak dlouho co jsem tyhle videl na fabii cele ponicene, kdyby to byl pochromovany plech tak snad ale ja temhle nahrazkam nejak neverim ze to vydri.
Ja mam Ceeda 1.4 sport od května a zatim jediny co mi vadí je právě ten plast na vnitřním madle dveří. Přes léto jsem ho musel pořád čistit jak bylo umatlany že by se z něj daly brát otisky prstů.
To me taky pekne stve.Od Zari az po Prosinec bl v nabidce jen jeden interier a ty dvere vypadaji jak z trabantu 30 let stareho.Uvazuji ze to polepim nejakou latkou a vystelu molitanem nebo neco takoveho.
Škoda 110,Škoda 105L,Oldcit club1.1,Vectra A 2.0i 85KW,Vectra B 2.0i 100KW
Proboha, vzdyt latka se uz do aut nedava,to neni vubec prakticke, tyhle plasty jsou mnohem odolnejsi i kdyz to vypada blbe. Sis mel poridit Medaka nebo Bawo v kuzi a byl bys v klidu ale za ty prachy si tech Cee´du koupis 10
No mi to k smichu moc neprijde ten plast vypada hrozne,zanechava otisky a je nevzhledny. Kdyby byl ten tapecirunk dvojbarevny nebo alespon ty kliky stribrne a nejaka ozdobna lista ,tak jak to bylo ve starsich modelech tak to bych bral.Ale to to me dost stve.Proste hruza a jsem stoho dost sklamany.
Ano mas pravdu to uz jsem mohl vydet i tady v Ostrave ,ale me zajimala spis vybava a palubovka,radio a takove veci. Tapecirung me nenapadl.Cim ale vice s autem jezdim tim me to vic stve.
To je sice pekne ,ale to by mel mit i sport.Sakra ja za to auto dal 400 papiru. To i thalia a fabia maji tapecirung peknejsi. Doufam ze to pujde nejak vylepsit,protoze to je nejvetsi vec co mi kazi radost z jinak moc povedeneho auta.
Jestli ti to pomuze tak ja za Cee´da prvni generace dal 410 000 kc a zdaleka ne s takovou vybavou jako ty. Vem si Oktavku ve stejne vybave, schvalne kolik za ni zaplatis a jak dlouho ti na ni daji zaruku.