I já jsem už doma. Pravdou je, že jsem přijel už včera, ale zpáteční cesta byla tak šílená (sníh, vítr), že jsem jen silou vůle šel se "štěňátkem" na chvíli na procházku a poté hned do postele A hlavně cestou zpět jsem vyhlížel radary a počítal jsem, kolik zaplatím na pokutách za překročení rychlosti, při cestě na sraz . Díky Honzovi si budu asi muset najít nějakou brigádu, protože jich nebylo málo . Bylo to super, díky všem Pozn.: příště si žebra opravdu nedám, protože z takovéto porce jsem byl opravdu bezradný
SPORTAGE III Comfort plus 1.6 GDI + Oranžový interiér, Černá čalounění stropu, Panoramatické střešní okno, MTPV
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Veľmi pekné fotografie, kráľovské jedlo, a predovšetkým veľmi početná účasť, proste vydarená akcia, a náš klub vďaka organizátorom, ale aj účastníkom zas ožil a dal o sebe vedieť hneď na prahu nového roku 2012 ...
dedo jozef SPORTAGE FL FREEDOM 2.0 CRDI/4WD 105 555 km
Tak jsem si díky Milanově mistrovské práci v klidu vychutnal naše sobotní setkání. Video opět velmi podařené a vystihující atmosféru. Bylo to moc fajn, ale moc rychle to uteklo. Tentokrát jako organizátor nebudu soutěžit, tak se koukejte snažit. Milane, ještě jednou velký dík.
Díky za první perfektní zkušenost na srazu. Od teď se budu snažit jezdit na další srazy, hlavně na ty vícedenní. Fotky a video jsou parádní, dobrá práce pánové! Ještě bych chtěl poděkovat za udělení medaile za organizátora srazu, ale hlavní díky patří především Petrovi, který se o vše perfektně postaral.
Tak jsem ještě "inkriminované" video nahrál také na uložto, takže jestli má někdo problémy se stažením, napište mi SZ a já vám pošlu ještě jeden odkaz. Díky za "všestranné" kladné ohlasy, já hlavně chtěl, aby to bylo co nejdříve a konstelace hvězd tomu tentokrát vyšla vstříc... Kdyby někdo z ostatních (nečlenů modrého klubu CZ/SK) chtěl zhlédnout naše video, nechť mi napíše SZ.
Takže až dneska byl čas a stáhnul jsem video , musím říct pěkné takže dík Milanovi za práci a že celou noc nespal kvůli tomu, klobouk dolu, takže ještě jednou dík tobě....