@ DK28 :
Taky si nadělám do vlastního hnízda...

Bohužel, je to tak, jak to popisuješ. Klidně se ti pod to podepíšu. Jezdím už fakt spoustu let, jsem řidič z povolání. Ale po zakoupení Sportky jsem si připadal, jako Ferda z Horní-Dolní, kterej se poprvé dostal za svůj život do města. Nataženej krk dopředu, kuk za sloupek, kuk před sloupek, pak pro jistotu asi ještě dvakrát..

Dnes je to rok, co mám svoji vytouženou, KRÁSNOU Sportage, už jsem si zvykl dívat se z ní ven. Jen při odbočování vpravo si musí člověk zapamatovat tvar rohu chodníku, protože se mě brzo ztratí z výhledu a přes pravý sloupek + zpět. zrcadlo není vidět opravdu notnej kus výhledu vpravo. Kočárek s dítětem, pokud by u něj nestála maminka prostě celej a na dlouhej čas, zmizí. Ty sloupky jsou taková piha na kráse jinak nádherné holky Sportage. A to měřím 190cm, sedím dost vysoko...
Ale abych nekončil pesimisticky : Auto je to krásný, jsem s ním moc spokojenej, mám konečně auto pro chlapa, velký, bezpečný/ jak psal Beďa/, prostě splnilo moje očekávání. Chce si na něj jen zvyknout, dívat se dál dopředu, předvídat, no a sem tam pohnout krkem, vždyť je to nakonec zdravý pohyb
Pěkný den. lubos761
Kia Sportage 2.0 CVVT, Comfort +, r.v. 2011, orange techno, xenony, park.asistent, 17"kola,