Mirdas1 píše:Zdravím všechny majitele Sportage,
jsem cca 6 měsíců spokojeným majitem 1.7 CRDI , najeto cca 8000 km , výbava comfort , vše OK, jen při přejezdu nerovností něco klepe z pravé strany. Snažil jsem se pozorovat , vyndat vše pohyblivé a zase poslouchat , ale nezjistil jsem co to klepe. Někdy se mi zdá, že to slyším zepředu, jindy zezadu .Máte někdo podobné zkušenosti, nemůže to být tlumič či jeho uchycení nebo volný nějaký čep ???
Díky za vaše postřehy
Mirdas 1
Katikakus píše:Ad 3x zlomeny klic - to vidim jako chybu rukou. V zivote jsem neslysel o necem podobnem.
MP1 píše:Zdravím,
otec má Sportage 2.0 diesel. Má už 15000 km a žiadny problém na reklamáciu.
Zatiaľ najlepšie auto aké mal.
Olej bude meniť po 10 000 km. Auto má miernu spotrebu oleja, cca 1 liter na 15000 km.
Auto jazdí denne v teréne, na chatu, dosť vysoko na kopci.
[album]4341[/album]
snike píše:Můj Cee´d CRDi je mé první auto u kterého mezi serviskama 20 tis. kilometrů nedolívám žádný olejU mé předchozí Fábie 1,4 16V 74 kW to byl 1 litr na 10 tis. kilometrů ... u Cee´da po ujetí 126 tis. kilometrů ani decka
lubor píše:Katikakus píše:Ad 3x zlomeny klic - to vidim jako chybu rukou. V zivote jsem neslysel o necem podobnem.
to je jedine logicke vysvetlenie. problem je v tom, ze ja fakt neviem co robim zle, naozaj na to netlacim, myslim ze mam v rukach cit a inak som celkom sikovny![]()
nejde mi to do hlavy..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé