@ mbiron
to mi je jasné, aj keď našťastie len teoreticky a nie na základe vlastných skúseností, išlo mi práve o to aby to Petr potvrdil, resp. povedal či to nebolo niečo iné
Sbormistr píše:Už mám zprávu ze servisu. Příčinou byl ucpaný palivový filtr parafínem z Vervy diesel do arktických mrazů.Nechal jsem si rovnou opravit těsnění dveří TSB 617-2011.
Horší zprávou je, že mi dolili cca 1,5 l oleje, přitom v Motor Caru Košice mi v říjnu olej také doplňovali. Za 3 měsíce, kilometry bych musel najít, ale moc jich nebude cca 5 tisíc, je 1,5 l oleje trochu hodně.
mir.jar píše:Pozeram ,ze je tu uz zopar ludi co im mrzne nafta aj ked je len -10 az -20. Ak mate problemy s naftou tak skuste shell V-Power diesel. Tankujeme ho uz roky a v zime nam nikdy nezamrzlo palivo.
Posledne 2 tyzdne, mozno tyzden, ani neviem ako dlho to uz mrzne, je u nas medzi -15 a -20 a auto naskoci po 2-3 sekundach startovania. Zo zaciatku, cca 5-10 sekund, ma motor zvuk akoby sa trapil, ale potom uz pekne pradie.
Neviem cim to je, ale v mojom okoli ma vela ludi problem startovat a skoro mi ani neveria ked im poviem ako to mne lahko naskoci. Napada ma len to palivo.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé