No včera som sa dostal konečne k tým ostrekovacím dýzam mam Cedidlo07 . Po toľkých rokoch som to už nezvládol s nervami a objednal som si motorček cca7€ ..sranda bol že než prišiel tak som to v garáži rozobral ...v motorčekovom sitku taký mazlavý (ako rozmočená servítka) bordel ..Ok vyčistil som to Výsledok = tak 30% lepšie ...skoro ma roztrhlo

. No tak začal som googlit aby som zohnal samotné dýzy ..možeš sa posrat ale ništ ...iba jeden z bazaru po 10€ .....tak som zavolal do Kia a pozrime že vraj za 7€ kus ...tak poď môj reku že 2X a letel som si pre ne

Vymenené... daju to aj s hadičkou

Mám malé vianoce KONEČNE !!!! to strieka ako za nova (stále je to na HOV..)ale o 100% lepšie ako pred tým .
Nedalo mi a večer som sa snažil rozobrať samotnú dýzu ...aj tak bola jedna vylomená a druhá nemala caplík (zacvakávací do kasne) sranda je že jednu som TROŠKU dolámal aby som sa dostal ku črevám

Moje zistenie je : je to vymakaná konštrukcia je tam taký umelohmotný štuplík s gumovou čapičkou na pružinke ktorý zabespečuje aby voda nestiekla spät ..zaujímavé

ďalej čo sa týka samotného ostreku VEĽKÝ kameň úrazu , je to až tak premakané že ked som to rozobral tak všetko bolo ucpané podobným hnusom ako bolo na motorčeku --toto neprefukneš -- Po rozlámaní prvej dýzy som sa snažil nepoškodit tú druhú ....dá sa to vylupnút a vyčistit chce to taký modelársky špendlík (aby vošiel do hrubšej dierky)mal by byť zahnútý tak 2mm do "L" aby sa dala vytiahnut tá sranda (v dýze) ..vyčistit -nalupnút naspäť- rozstrekuje ako nové