Petře, klobouk dolů, čtu a zírám na Tvoje zpravodajství z Barcelony Nejsi náhodou přímo tam
@10.díl - čekání a nákup Asus Transformer Prime s 3G modulem zavrhuji a čekám na Asus Transformer Pad Infinity 700. Snad se dočkám. Pilně také vyčkávám na SG III, to snad bude rychlejší. Stávající SG II má již odslouženo, blíží se mu rok v tvrdém provozu a užil si (kolega mi jej při focení vyrazil z ruky a spadl cca z 1,5 m na beton, potom se vykoupal v olejovém nálevu na krále sýrů a na závěr mi jej kočka shodila do vany s vodou). Zatím vše přežil a maká spolehlivě, ale ....
Cee'd nemá chybu ... (2007-ještě bez závad jezdí), Sportage III - prodáno, Sportage IV - prodáno Santa Fe (Sorenta nejsou )
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Luďku, tablet asi budeme mít stejný, Infinity vypadá úžasně, jen asi zatím bez LTE (než k nám dorazí, budeme mít něco jiného). U telefonu zůstanu věrný HTC (dnes jsem poslal do Sunnysoftu předobjednávku na One X) i když se šušká, že Galaxy III bude superbomba.
*runis* no to ze existuje vim prodava ho mam dojem GMko nebo hadex.Ale ze by bylo primo v aute to jsem nevidel,teda pokud jsi si ho nekoupil sam.
*androgerman* Panove uz me zacinate stvat s temi zkratkami.Nejsem sice zaden plebejec ,ale co to je DHD opravdu nevim Na vanoce uvazuji take o novem tel.zvazuji galaxy3 doufam ze ho do te doby uz nic neprebije.Jo a desire muze pouzivat taky skype volani?
Škoda 110,Škoda 105L,Oldcit club1.1,Vectra A 2.0i 85KW,Vectra B 2.0i 100KW
@djtomy1 DHD = HTC Desire HD - můj současný foun Ano, Desire lze použít na video hovory Skype, jen musíš najít verzi, která podporuje tvůj telefon. Pokud se nemýlím, Desire nemá přední kameru, tak dopadneš jako já. Otočíš kameru k sobě, volaný tě uvidí, ale ty jeho ne. To je důvod, proč tuto službu zatím používám jen v případě velké nouze.
@all Některé z novinek právě představených na MWC je již možno objednat. Zde jsou předběžné ceny: Sony Xperia S - 12.790 Kč Sony Xperia P - 9.990 Kč Sony Xperia U - 7.990 Kč Samsung Galaxy Beam - 12.490 Kč Huawei Ascend P1 S - 12.990 kč HTC One X - 13.990 Kč HTC One S - 11.490 Kč HTC One V - 7.990 Kč
Ve svém příspěvku z 1.11.2011 se Jakub zmiňuje o Samba klientovi. Sice vůbec netuším o co jde, protože u PC jsem pouhý řadový uživatel, ale našel jsem zajímavou aplikaci, kde Samba je.
Telefónica a Mozilla na MWC v Barceloně představili novou platformu pro mobilní zařízení OWD - Open Web Devices, založenou na technologii HTML5. Hlavní výhodou má být zdrcující poměr výkon/cena.
Představení dlouho očekávaného modelu se nezadržitelně blíží a množí se další "zaručené zprávy" o konečné specifikaci. Server BGR nabízí tuto verzi v keramickém těle: •1.5GHz quad-core Samsung Exynos processor •4.8-inch “full HD” 1080p resolution with 16:9 aspect ratio display •A 2-megapixel front-facing camera and an 8-megapixel rear camera •Ceramic case •4G LTE •Android 4.0 Více na: http://www.bgr.com/2012/02/27/samsung-galaxy-s-iii-full-specs-1-5ghz-quad-core-1080p-display-ceramic-case/
EDIT: Mám předobjednaný HTC One X 2 dny, předběžná cena příjemně překvapila. Ale dnes už stačil zdražit o 1.000 Kč. Doufám, že to nepůjde řadou dál.
Jde o nový, a nebojím se říci, revoluční launcher. Pokud někdo neví, jde o základní UI telefonu, HTC má Sense, Samsung TouchWiz, nebo SPB Shell 3D. Vzhledem k tomu, že se jedná o úplně novou apk, uvolněnou na market 29.2., je launcher neskutečně rychlý a dají se s ním dělat dosud nevídané věci. Pořídil jsem pár screenů, teprve to chvilku zkouším, více na přiloženém videu. Aplikace stojí na marketu 311,78 Kč.
Petře, nezměníš názor a nepočkáš náhodou na SG III Předpokládám, že bude mít i signalizační diodu, i když tento nedostatek lze programově nahradit. Přešel jsem z HTC na SG a spokojenost
Cee'd nemá chybu ... (2007-ještě bez závad jezdí), Sportage III - prodáno, Sportage IV - prodáno Santa Fe (Sorenta nejsou )