tohoto sa bojim v zime aj s manualnym odklapanim. Nie vzdy sa to da dobre vycistit a pri odklapani pocujem ako ten lad praska. Ale zatial sa to vzdy odklopilo.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Chranene by to malo byt zarukov. Ale pochybujem,ze sa na to vstahuje 7 rocna. Mozno dva roky. Ked si tam dame ten modul,tak predpokladam,ze servis neuzna ziadnu pripadnu reklamaciu.
Kia Sportage 1.7CRDi Sand Track+coolovesvetla+Turbo GDI maska+Stebel TM80 Magnum horn
ak ti to sposobi primrznutie, tak to podla mna neuznaju. Mal si si to rozmrazit, alebo nejaku podobnu vyhovorku budu mat. Ma napadlo, ze ten rozmrazovac okien by take nieco zvladal.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak
maju ho napr. na pumpach a je niekolko znaciek. Ja mam momentalne shell. Ak budes tankovat tak si obzri tie regale co maju vonku. Teraz je hadam na kazdej pumpe vylozena vonku aspon jedna znacka. Bud je tam napisane rozmrazovac, alebo deicer
Přiznám se, že se v diskuzi o zamrzlých zrcátkách trochu ztrácím. Je přece úplně jedno, jestli sklopím zrcátka před opuštěním auta stlačením tlačítka na madle, nebo jestli se sklopí automaticky po uzamčení vozu. Nebo není ? Automatické sklápění je pěkná vychytávka a chtěl bych jí mít, ale funkce je přece stejná a zamrznout mohou oba systémy stejně.
Niekedy sa dve temy zlucia do jednej. V amerike ani pri najvyssej SX verzii neponukaju sklapacie zrkadla a chlapci su z toho dost nestastny,myslim,ze mozme byt radi,ze mame co mame.
Kia Sportage 1.7CRDi Sand Track+coolovesvetla+Turbo GDI maska+Stebel TM80 Magnum horn
KIASTORM píše:Na predchadzajucom aute som to riesil flasou s teplou vodou. Rychle a lacne. Sportage rozmrazuje pomerne rychlo aj sam.
moze prasknut sklo. ma sa davat studena voda, staci ak ma par stupnov nad nulou, ale treba hned zapnut stierace. Idealne je ak su dvaja ludia, jeden sedi vnutry a druhy naleje vodu a hned uskoci aby ho to neofrkalo. Takto sme to riesili na passate.
A nedal by sa ten modul napojiť cez spínač sklápania zrkadial a pri vypnutom stave, by sa po uzamknutí auta zrkadlá nesklopili. Napr. v zime by si nechal nesklopené. Len potom by sa asi nedali sklopiť pri naštartovanom aute Vjazd do garáže alebo prejazd medzi prekážkou.
chlapci, kto by mal zaujem o taketo rele na automaticke sklapanie spatnych zrkadiel pri zamknuti a odomknuti auta? dajte vediet... mam sikovneho cloveka, co to spravi, bude to stat menej ako na ebay a rovno Vam to aj namontuje... ja si to idem dat tiez...
Kia Sportage 1,7 CRDi, EX + extra: 18" origo kolá Kia + Navigácia Kia + Cúvacia kamerka + Zadné svetlá US style
@ androgerman: spytam sa ho, ci by mal zaujem, myslim, ze ked sa prihlasite aspon 3ja, co si to zavazne date na zraze namontovat, tak bude urcite ochotny... co Ty nato? pripadne Ti to posle hotove postou do CR... aj tak sa da... ale predsa len radsej by som si to dal namontovat jemu, videl som jeho pracu s mojou navigaciou, sikula
Kia Sportage 1,7 CRDi, EX + extra: 18" origo kolá Kia + Navigácia Kia + Cúvacia kamerka + Zadné svetlá US style