,reklamuj....držím palce
 ,reklamuj....držím palce| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 
 ,reklamuj....držím palce
 ,reklamuj....držím palce 

Slowrider píše:Zdravim,
já měl teda akorát problém s tím, že mě lak obouchal štěrk ze silnice, jak všude sypou přes zimu. Na záruku to přelakovali, teď to drží. Prasklo třetí brzdový světlo, vyměnili, dobrý. Přestal fungovat palubák, vyměnili, dobrý.
Teď si akorát stěžuju na ukrutný vrzání z přístrojový desky, ale to je teda humus, no v dubnu jdu na garančku, tak uvidíme, jak se s tim poperou, ale zatim musim říct, že na záruku řešej všechno bez výhrad. Ale je pravda, že to nejsou kdovíjak kvalitní auta, jenže si vyberte, kámoš montuje škodárny ve Kvasinách a co mi ukazuje fotky a videa a vypráví, co se tam děje a jak co montujou, tak to asi radši tu Kiu, on si člověk prostě nevybere, všude je to hnus.

bluesmaker píše:bodky od kamienkov a nasledne hrdzave bodky od zimneho posypu ti prelakovali v ramci zaruky? to tam spada?

No mám se stavit v pondělí, nafotíme to, pošleme opět na posouzení, ale říkal mi ať už si nachystám peníze
  No mám se stavit v pondělí, nafotíme to, pošleme opět na posouzení, ale říkal mi ať už si nachystám peníze   Už mě to fakt začíná sssrrrr....štvát!! To neuměj udělat lak? Kdejaký starý auto jezdí každodenně a nemá nic, tady je nový auto a je s tim samý problém! A to nemluvim o tom, že při přejezdu malých nerovností mě palubní deska skřípe jak dětská hrkačka
  Už mě to fakt začíná sssrrrr....štvát!! To neuměj udělat lak? Kdejaký starý auto jezdí každodenně a nemá nic, tady je nový auto a je s tim samý problém! A to nemluvim o tom, že při přejezdu malých nerovností mě palubní deska skřípe jak dětská hrkačka  

ale moc dobře vědí že dostali befel neuznávat reklamaci od kamínků,ze začátku to šlo ale když se to začalo množit tak to sekli,kdo to stihl dřív tak měl štěstí a tet na to může zapomenout,já sem to taky ještě stih a je fakt že ten lak je lepší ale určitě to chce folii ale tu silnější  jsou vní vlákna za lisované , tuhle zimu malej oděrek na předku haupny ale tomu se neubráníš a to rozleštíš ,tak ti přeji at ti to vyjde na reklamaci.....
 ale moc dobře vědí že dostali befel neuznávat reklamaci od kamínků,ze začátku to šlo ale když se to začalo množit tak to sekli,kdo to stihl dřív tak měl štěstí a tet na to může zapomenout,já sem to taky ještě stih a je fakt že ten lak je lepší ale určitě to chce folii ale tu silnější  jsou vní vlákna za lisované , tuhle zimu malej oděrek na předku haupny ale tomu se neubráníš a to rozleštíš ,tak ti přeji at ti to vyjde na reklamaci.....

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé