| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

bluesmaker píše:bodka od kamienka sa mi na kapote spravila minuly tyzden, a dnes som tam nasiel aj hrdzu.
asi budem musiet ist do servisu nech mi to spravia, ved takymto tempom mi asi prehrdzavie aj az na motor, kym prejdu dazdive mesiace....
da sa robit nieco ine?
shit
(na fabii rv 2005 som mal od kamienkov kopec bodiek, ale ani jedna nebola az na plech, ale iba po zakladnu farbu)
 Podotýkam, že od kúpy ani nebolo na kefách. Vždy ručne a s láskou
 Podotýkam, že od kúpy ani nebolo na kefách. Vždy ručne a s láskou 

Jestli muzes hod sem foto...
 Jestli muzes hod sem foto...

je naozaj na zaplakanie. Staci malinky tukanec od kamienka a uz vidno hrdzu. Toto na starsich autach nebolo, tam odletel lak, ale len po bielu podkladovu vrstvu, pripadne az po pozink, ale nikdy nie dalej.
 je naozaj na zaplakanie. Staci malinky tukanec od kamienka a uz vidno hrdzu. Toto na starsich autach nebolo, tam odletel lak, ale len po bielu podkladovu vrstvu, pripadne az po pozink, ale nikdy nie dalej. servisu, ci sa da zakupit korekcna ceruzka na opravu laku. Mam farbu SPACE BLUE, auto ma 6 mesiacov. Odpoved servisu: "Je nam luto, mame rozne odtiene, no vas sa zatial nepredava." Vraj ked pridem na garancku, tam to pozru. Uzasne. Kto nevyskúšal Kiu, nezažil Slovensko - a to doslova.
  servisu, ci sa da zakupit korekcna ceruzka na opravu laku. Mam farbu SPACE BLUE, auto ma 6 mesiacov. Odpoved servisu: "Je nam luto, mame rozne odtiene, no vas sa zatial nepredava." Vraj ked pridem na garancku, tam to pozru. Uzasne. Kto nevyskúšal Kiu, nezažil Slovensko - a to doslova.  

Dnes po príchode z práce som si všimol odlúpnutý lak na veku motora. Priemer je asi 4 mm.
 Dnes po príchode z práce som si všimol odlúpnutý lak na veku motora. Priemer je asi 4 mm.

. Uznali to na záruku, nerobili problémy. Dnes som to bol zobrať. Auto neumyté
 . Uznali to na záruku, nerobili problémy. Dnes som to bol zobrať. Auto neumyté   pretreli pred striekaním asi len ten podbeh (dúfam), neobťažovali sa obzrieť auto, či hrdza nie je aj inde. Však, čo by som chcel, na záruku
  pretreli pred striekaním asi len ten podbeh (dúfam), neobťažovali sa obzrieť auto, či hrdza nie je aj inde. Však, čo by som chcel, na záruku  . Klasika, však sme na
 . Klasika, však sme na   . A to sa snimi manželka ešte dohodla, že jej pri tej príležitosti pozatierajú také najvačšie odlúpance od kamienkov. Samozrejme "nezostala farba" ,mi s úsmevom povedal, na moju pripomienku, pán čo má na starosti lakovňu v BB Mercedes (sú spolu s
 . A to sa snimi manželka ešte dohodla, že jej pri tej príležitosti pozatierajú také najvačšie odlúpance od kamienkov. Samozrejme "nezostala farba" ,mi s úsmevom povedal, na moju pripomienku, pán čo má na starosti lakovňu v BB Mercedes (sú spolu s   )
 )

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé