od mir.jar » 15.03.2012 12:58
Kedysi som to umyselne skusal na niecom a fungovalo to.
Pri poslednej instalaci na tablete som nechal zahacknute nech zalohuje(funkcia androida) a hned ako som zaregistroval market mojim uctom spustil instalacie. Neskor som si vsimol, ze instaloval vsetko co som mal nainstalovane cez moj ucet, aj co bolo v telefone. Rychlo som to zastavil, ale stihol nainstalovat asi 20 aplikaci a medzi nimi aj platene. Na Uniwar som si odskusal ci to ide aj spustit a islo. Aj na telefone aj v tablete.
Ale napr. s hrou SHADOWGUN, tiez kupenou, mi to zblblo, len neviem cim to bolo sposobene a ci to vobec sposobilo to, ze som ju mal dva krat.
Hru som mal v telefone a raz som ju skusil nainstalovat cez market do tabletu. Nemal s tym problem a urobil to.
Hra sla spustit a nic jej nevadilo. Po nejakom case som ju spustil v telefone a zrazu chcela stahovat 300MB suborov ako ked som ju instaloval prvy krat.
Potom som to uz neskusal, bal som sa ,ze mi stiahne k tym 300MB co uz mala dalsich a nejak ma to cele netrapilo, tak neviem ci by fungovala.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak