Pomalý "odpich" a "cukajuca" dvojka

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd.

Pomalý "odpich" a "cukajuca" dvojka

Příspěvekod peterko » 28.05.2011 07:01

Zdravím
Mam kiu ceed 1,4 benzín ešte len druhy deň - hneď dve otázky:
1. Pomaly rozbeh (odpich) musím dávať väčší pozor pri vchádzaní na hlavnú
2. Pri jazde na dvojke veľmi citlivý plyn - stačí milimeter ubrať a auto jemne cukne
mám do práce úsek cesty hotový tankodrom musím prechádzať veeeľmi pomaly

Tiež sa vám to takto správa resp. správalo?
peterko Muž
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Pomalý "odpich" a "cukajuca" dvojka

Příspěvekod -Petr- » 28.05.2011 14:26

1) Porovnám to s mým ceedem - neboj se dávat víc plynu, na jedničku se to vytáčí bleskově do 30 km/h pak už dávám za 2 - občas si kvíknou gumy, problém u toho "odpichu" bude spíš ve spojce, kia jí má "kousavou", to chce cvik (měl jsem sám před kiou pár aut a přesto ta kiácká spojka je prostě úplně jiná než u všech předešlých aut)
2) motor škubal - dokud nebyl pořádně zajetý, mně to teda neškube, motor jde plynule od 1300 otáček za minutu, auto si samo nastavuje předstih takže se toho nemusíš bát, jediný kdy by to snad mohlo škubat pokud bys jel do kopce.
Kia Ceed 1.4 SW, 66Kw. Béžový ďábel (LPG/benzín)
-Petr- Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Jardo » 01.05.2012 21:01

Na mojej 1.6 som nic taketo nezaregistroval. Jednotka celkom aj zatlaci do sedadla :evil: , dvojka plinula bez cukania. Asi ale bude rozdiel v plyne. Ak sa nemylim, tak ty mas na 1,4 mechanicky plyn :?
Jardo Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2010)
2229 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod murarikm » 02.05.2012 19:23

1,4 má taky elektronický plyn, já ji mám (r.v. 2011)
KIA CEED SW 1,4 SPORT, srpen 2011, tmavě modrá
murarikm Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Kia cee'd SW (2011)
0 km @ 0 l/100km

Zpět na ceed