barny70 píše:@spido11
To fakt neviem, mne to udrelo do očí hneď keď som dostal techničák, ale nevadí mi to.
Možno kvôli oranžovému vnútru![]()
Prikladám dôkaz.
Prave som pozeral technicak a tiez tam mam spotrebu 5.6l/100km
barny70 píše:@spido11
To fakt neviem, mne to udrelo do očí hneď keď som dostal techničák, ale nevadí mi to.
Možno kvôli oranžovému vnútru![]()
Prikladám dôkaz.
mir.jar píše:
- Offtopic :
- mas v nom sediet a nie behat hore dole
fetko píše:Zle som sa asi vyjadril.![]()
Otvorenie klucom myslim stlacenie gombika s otvorenym zamkom na kluci, cize otvaram dialkovo. Takto otvaram auto vzdy (nikdy nie klucom v dierke).
Potom uz potiahnutie samotnej klucky na strane sofera je problemove, ako som spominal vyssie.
No nic, v pondelok sa zastavim v servise.
pegas píše:Zajtra sa zastavím v predajni a ked tam budu mať 1,6-tku tak si ju nechám naštarovať.Nie že by som tie otačky počítal ,ale hlavne ráno to točí dosť dlho.No uvidíme...
fetko píše:fetko píše:Zle som sa asi vyjadril.![]()
Otvorenie klucom myslim stlacenie gombika s otvorenym zamkom na kluci, cize otvaram dialkovo. Takto otvaram auto vzdy (nikdy nie klucom v dierke).
Potom uz potiahnutie samotnej klucky na strane sofera je problemove, ako som spominal vyssie.
No nic, v pondelok sa zastavim v servise.
Tak dnes som bol v servise s tym problemom s klukou na soferovej strane a so zamkom.
Po par hodinach prisli na to, ze ide o vadnu suciastku a hned objednali novu.
Zatial sa im to podarilo nastelovat tak, aby som mohol otvarat dvere v pohode, kym pride ta nova suciastka.
Vraj uz mali takyto pripad, tak verim, ze uz vychytaju problemy a nebudu sa objavovat na dalsich autickach.
Uživatelé procházející toto fórum: homberg