Ahojte , konecne som sa k tomu dostal
Takze je pravda co tu bolo spomenute ze hore v streche nie je nic co by sa zapinalo otocenim kluca ale len stalych 12V ( mozno verzie so samostmievacim zrkadlom maju aj konektor naviac, ja nemam)
Tak som to riesil pretiahnutim kabla na lavu stranu k stlpiku, prepchal som ho tam drotom , stlpik ide lahko prec, vypacte krytku SRS airbag, je tam srob - vysrobujte. a nasledne len jemne odtlacte plast su tam tri zaskakovacie kolicky.
tade som previedol kabel a pripevnil ho uz k veducemu kablu nech nezavadzia airbagu. potom som ho prepchal popri poistky, a nasledne som oddialil plast pod nohami vodica. Tam som pretiahol kabel k radiacej pake, este som tam dal dole taky trohuholnikovy plast a cezen vosiel ako keby do stredoveho stlpu. Potom som rozobral popolnik a odkladaciu skrinku a kedzde tam ma druhu zasuvku - zapalovac ktoru nepouzivam, pouzivam len tu pri USB.
Tak som to cez poistku napojil na nu. Vsetko funguje ako ma, pootocim kluc a kamera dostane štavu tak nahrava a ked vypnem vypne sa aj 12V.
Ak by potreboval niekto poradit ako to tam porozoberat kludne napiste. Ale musim povedat ze je to velmi lahke a nic sa mi nepodarilo zlomit ani poskodit

mal som pred Kiou, Skodu, Hondu, aj Toytou a tam bolo rozoberanie teda o dost horsie.