0Burton0 píše:Oki takze sa mi to nezda a je to tak stou klimou, no na mojom aute je to dost citelne... ako keby mi to zobralo 20 koni minimalne.
A to ked mi to obcas vynecha plyn pri akceleracii neviete cim moze byt sposobene?? ci moze to byt ten kompresor ked sa prepne?
Zdravím, nejsem automechanik, co jsem se tak ptal (taky mi to cukalo) když jsem byl na garančce, právě při akceleraci mi jakoby na vteřinku motor přestal táhnout a vzápětí zase táhl - tak tam je hodně možností. V Autobondu

mi řekli, že to může být váhou vzduchu, tady jsem vyčetl že by to mohl být i plynový pedál (pokud je málo stlačený, auto si samo ubere, doporučuju si to zkusit na volnoběh a plynem si schválně zkus držet konstantně 1400 otáček, uvidíš jak to má kia ošetřený, nízký otáčky jen tak neudržíš, až na několikátý pokus, samy začnou padat aniž bys ubral plynu), další co by to mohlo být - svíčky - ale máš nový auto, tak to snad nebude svíčkama, no a nakonec - vzduchový filtr. Ten mi vyměnili, měl jsem ho zašpiněný takovým stylem, že mi řekli na garančce, že bežně se po dvou letech provozu dá vyluxovat a dál provozovat ještě rok, ale ten můj, že prý to prostě nešlo, daly nový a je klid. Tak pokud parkuješ někde v prašném prostředí, když nastartuješ, filtr to nacucne... a pak když je potřeba akcelerovat nemáš dost vzduchu... zkoušel jsem to taky s a bez klimatizace, bylo to pořád stejný.
Samozřejmě můžu být vedle jak ta jedle, já jsem automechanik asi tak, jako kozel zahradník...
Kia Ceed 1.4 SW, 66Kw. Béžový ďábel (LPG/benzín)