kuzmo píše:@zulko
nie este som CX-5-ku neskusal, len som v nej sedel. Pojdem do Trencina na testovaciu jazdu, ale popravde ta Mazda je uz tak trochu nad moj financny limit.
Predsa len je tam rozdiel oproti Sportage a vo vybave ktoru by som chcel by bola Mazda drahsia az o nejakych 3000 EUR ak nie viac. U Mazdy sa priplaca predlzena zaruka, predlzena zaruka je len 5 rokov co je oproti Sportage menej, nie je tam alarm, su tam az 19" ALU (vo vybave Revolution), nie je tam denne LED svietenie resp. da sa za doplatok dorobit do naraznika a vyzera to dobre ale stoji to okolo 500 EUR. Ono sa to nezda ale ked to vsetko naratas tak to uz spravi vcelku peknu sumu. Aj tie 19ky ALU su uz z ekonomickeho hladiska drahsie, takze neskor by to boli zase vyssie investicie.
Tie peniaze by som radsej investoval u Sportage napriklad do zimnych gum s diskami plus PZP a HP.
Samozrejme ta Mazda ma nejake nove vychytavky ale neviem fakt ci by som to vyuzil. U Sportage zvazujem prakticky full vybavu s motorom 135 kW bez koze vratane panoramy a zvazujem aj automat. Ako som spominal, kozeny interier Mazdy vo vybave Revolution je pre mna velky minus
Samozrejme po jazde dam ohladom CX-5-ky vediet ale som uz viacmenej rozhodnuty pre Kiu
robovenga píše:S výběrem tereňáku "pro město " jsem si dal docela práci . Objel a projel co se dalo a skončil u škodovky Yeti ... Prostě jsem sednul a byl doma , Auto sedělo , je z něj vidět všemi směry , nic nerdnčí a funguje jak má ... Klasickej němec ...Bonu je servis v každé větší vesnici po celé Evropě . Prostě sňatek z rozumu ... Jasně oči říkali kup Sportage nebo ASX .. ale za 465000 u nich 4 kolku v 2,0 TDI nedostanu ...
marvin píše:robovenga píše:S výběrem tereňáku "pro město " jsem si dal docela práci . Objel a projel co se dalo a skončil u škodovky Yeti ... Prostě jsem sednul a byl doma , Auto sedělo , je z něj vidět všemi směry , nic nerdnčí a funguje jak má ... Klasickej němec ...Bonu je servis v každé větší vesnici po celé Evropě . Prostě sňatek z rozumu ... Jasně oči říkali kup Sportage nebo ASX .. ale za 465000 u nich 4 kolku v 2,0 TDI nedostanu ...
Yetiho som pri výbere tiež skúšal a nejaké šance aj mal, ale jednoducho je to o pol triedy menšie auto a hlavne vzadu je to dosť cítiť + kufor je aj na mňa, čo nie som náročný na jeho veľkosť, už na hrane... A k tomu fungovaniu a nedrnčaniu - stačí si prečítať skúsenosti majiteľov na skodahome.cz a úsmev človeka prejde... + problémy s TSI motormi. Ale ináč fajn auto. Mám taký dojem, že v súčasnom mainstreame sa auto bez drnčania už ani kúpiť nedá
Katikakus píše:Na tom neni nic prekvapiveho - Sportage i ASX jsou o tridu vys nez Yeti, takze jsou logicky drazsi.
Stefi píše::?o tom Yetim, 4x4, za ty peníze pochybuji....jo jen předokolka 81 kW to bych už věřil http://www.skoda-auto.cz/cze/model/yeti ... elist.aspx
asi jsem to hledal blbě
, no jo chceme bodovat tak tomu škoda dala i 4x4 to jsem fakt nečekal, to to kleslo.....nástup z Azie naše das auto asi vylekal......
robovenga píše:Katikakus píše:Na tom neni nic prekvapiveho - Sportage i ASX jsou o tridu vys nez Yeti, takze jsou logicky drazsi.
No o třídu výš bych netvrdil .. možná máš na mysli těch pár cm navíc . Co se týče techniky a zpracování , pochybuji ...Tak rychle to zase v Korei nejde ...))) Taky při prodeji za pár let v bazaru bych vsadil na trvalejší cenu u škodovek ...
robovenga píše:Nesouhlasím . Snese přímé srovnání s ASX i Sportage .. Jel jsem ve všech těchto autech + ix35 , Qasqai a i když z vnějšku nepatrně menší , patří velikostně do třídy : SX 4 je oproti Yeti opravdu prcek ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé