Na to tve "nenapadlo", snad jenom prihodim odkaz: Allrad-Vergleich: Yeti, Duster, SX4 und Countryman - die kleinsten SUVs im Test

barny70 píše:@robovenga
OK, kúpil si si čo si chcel, chváliš si to, si s tým prenáramne spokojný, tak o čo TI teraz ide ?
Prišiel si kaziť vzduch ? Vonku je pekne, užívaj si leto a nemeckú kvalitu ...
Patrik1974 píše:Robovenga je nasadený špión zo Škodovky a snaží sa presadiť značku Škoda na Kia fóre.
kapitan píše:No strhla se tady docela pěkná diskuze.Dle mého názoru jsou to jenom průměrná auta(Škoda,Kia,Hyundai.Mitsu),která se nevyrovnají BMW,Audi,MB...Tyto jsou kvalitativně a samozřejmě i cenově někde jinde.Přiznejme si,že chceme za co nejmíň peněz co nejvíce muziky.Tak jak se někomu líbí pop,někomu country respektive metal,tak se jednomu líbí Yeti druhému Sportage nebo ASX. Před 6 roky jsem klepal každému na čelo,když mi zmínil auta Hyundai,Kia.Když jsem před 3 roky mluvil se známou z Ameriky,tak jsem se ji smál ,že si koupila Hyundai po Chevroletu.Její odpověď:"proč bych měla dávat tolik peněz do auta,když mi Hyundai dá za méně peněz totéž nebo více". Neměla pravdu? Loni jsem byl pro smích i já koncernovým nadšencům...![]()
I když jsem nakonec koupil Sportku,tak jsem nejdříve chtěl Mitsu Outlander, pak Tiguana,ale obě auta by stály v porovnání se stejně výbavenou Kii mnohem mnohem více.Když k výbavě KII připočtu její šířku,rozvor tak jsem měl rozhodování jednoduší(vs Tiguan).Yetiho jsem měl půjčeného rovněž,ale je to úzké,menší auto než Tigi,prostě pro mně jen "druhý kávový vývar". Rovněž jsem uvažoval nad řečmi jak se tyto auta budou prodávat za x- let? Prostě jejich cena bude dána cenou trhu. Popravdě ,je mi to zcela jedno-ušetřil jsem při koupi,celou dobu jsem jezdil s autem co mi vyhovovalo,takže budu s nadšením vybírat nové auto a budu rád,když se starého zbavím.Pro mně to není manželství na cely život...![]()
Otázka- jak budou vypadat motory po 150 tis km? Je mi to zcela jedno- já už s tím jezdit určitě nebudu.
PS: Jinak s tou Vengou jsem měl rovněž otřesné zkušenosti- zapůjčená funglovka(80 km),vrzala jak 30 let starý Favorit
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot]