od Patrik1974 » 10.07.2012 21:11
Ok,
ale podľa Tvojich 22 príspevkov na tomto KIA fóre aj keď tvrdíš, že vlastníš Kia Vengu si moc teda vôbec nič do tohto fóra nepriniesol, iba sem tam nejaké príspevky čo sa až tak KIE ako značky netýkajú. Však ako podnikateľ si určite môžeš dovoliť na leasing nejake super fáro čo Ti bude úplne vyhovovať, keď tak rád točíš autá na firme, napríklad teda už nejakého nemeckého koncernu, keď už ho veľmi obhajuješ. Čudujem sa, že si si vybral Škodovku, ktorá prv vyrábala bicykle, až potom prešla na automobily. Ja osobne som vyberal auto podľa bezpečnosti, vzhľadu, ceny a za cenu aj ponúkanu výbavu. Poškuľoval som prv po Mitsubishi ASX, potom Ford Kuga, ale za take nehorázne ceny a minimálnu výbavu som zvolil Sportage. Vo firme u svojho zamestnávateľa mám ako firemné auto Fabiu z reklamy Fabia torta poznáe to všetci, 80tis km no hrôza. Auto je z leasingovky brané ako nové. Však toho dizajnéra aj vyhodili, čo to preboha navrhol. Škodovky sú ako bokovka koncernu WV, tlačia kvalitu úplne dole aj s dizajnom, aby nebodaj nekonkurovali AUDI, WV to je realita. Však pán Schreyer ako hlavný designer tohto konceru zdrhol do KIE, síce je to riadené tiež z nemecka ale z istých dôvodov.
Kia Sportage III ( MY 2012), 2.0 CVVT,2WD, Cassa White, EX+príplatková full výbava.