Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
pozor ..ono tie lepidla a ten granulat co sa pouzival na zaciatku uz nie je ten isty co sa pouziva teraz...naozaj je vidiet ze sa snazia to posuvat vyssie..len skoda ze za pochodu pri vyrobe a ako som pisal...dost zalezi co sa ku zakaznikovi dostane pretoze aj ked pouzivaju rovnake lepidlo je tam rozdiel medzi jednotlivymi dodavkami lepidiel..ale tak je to so vsetkym..
tak to ti neviem povedat..ale kolko sa vyraba novy sportage? dva roky? a minuly rok v marci to uz bol asi rok od zaciatku vyroby../nepamatam si presne kedy sa zacal vyrabat/ tak to uz mali dost casu si to otestovat....tazko povedat..naozaj neviem...by boli iba spekulacie..zajtra sa mozem popytat po konkretnych necenzurovanych statistikach kvalitakov..ohladne plastov.kolko mali reklamacii atd....a dam ti vediet ich recenziu..
Ked sme ho objednavali, tak uz behali nejake po Ziline a to bolo v novembri 2010.
A diky za ochotu zistovat info, esteze mame takeho spiona .
Nepoznas nahodou Podrackeho? Je kvalitar u vas. Uz som cez jeho brata zistoval cosi, len neviem ci mu nevadilo, ze sa takto vypytujem, tak som to uz nerobil potom. Poznal som aj jeho otca.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak