martinb píše:Zlomil sa mi štartovací kľúčik, nie som sdi vedomý, že by som ho nejako poškodil, jednoducho som stlačil gombík sklápania a kovová časť mi odletela do trávy, hľadal som to asi pol hodinu a našiel, aj sa mi podarilo naštartovať a prísť domov. Auto mám rok. Išiel som to reklamovať do predajne, kde som ho kúpil, reklamácizu neuznali !! Aj vám sa to stalo ?
laban píše:Ještě to možná neřešili, protože aut s těmito střechamy jezdí méně. Určitě budu rád když tito opraví a budeš mít klid![]()
Jezdím často s otevřeným oknem a odtaženými roletkamy ( hlavně teď v létě). Pokud je mám zataženy, po nějaké době jízdy se mrknu, ( vždy jen zadní ) je posunutá směrem ke středu, natáhnu ruku, zatáhnu ji a jede se dál. Auto budu mít rok a ještě jsem s ním nemusel do servisu
. Tak ani tu roletku zatím neřeším.
Pokud budeš mít nějak opraveno. tak sem písni, jak to dopadlo
Beda píše:Jestli to byl DPF, tak je otazka zda jezdis tak, aby se ti mohl regenerovat?
blades píše:laban píše:Ještě to možná neřešili, protože aut s těmito střechamy jezdí méně. Určitě budu rád když tito opraví a budeš mít klid![]()
Jezdím často s otevřeným oknem a odtaženými roletkamy ( hlavně teď v létě). Pokud je mám zataženy, po nějaké době jízdy se mrknu, ( vždy jen zadní ) je posunutá směrem ke středu, natáhnu ruku, zatáhnu ji a jede se dál. Auto budu mít rok a ještě jsem s ním nemusel do servisu
. Tak ani tu roletku zatím neřeším.
Pokud budeš mít nějak opraveno. tak sem písni, jak to dopadlo
Mne to tiež robí len na zadnom okne, keď je okno zatiahnuté. Ak je odtiahnutá úplne vzadu tak je to OK ani sa nehne.
A jasné napíšem ti keď to v stredu budú riešiť ako som dopadol.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé