hluk od prednej nápravy pri zapnutom 4x4

Trápí Vás něco na voze?

hluk od prednej nápravy pri zapnutom 4x4

Příspěvekod georgy04 » 11.12.2010 21:19

Ahojte
mám taký problém, že keď zapnem 4x4 strašne mi začne hučať predná náprava keď je v zábere,, pokiaľ vyradím rýchlosť alebo pustím plyn tak hluk prestane, neviem kde by mohol byť problém,, voľnobežky mám spojene na pevno ale myslím, že v tom problém nebude to by hučalo aj pri vyradenom,, môže byť nejaký problém v prídavnej prevodovke?

Sportage I
2,0TD r.v:2000

Ďakujem
georgy04 Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: hluk od prednej nápravy pri zapnutom 4x4

Příspěvekod georgy04 » 23.12.2010 19:47

dnes som zistil, že mám strašne vybité oba predné kardane,, jeden je ešte ako tak v pohode no je tam vôľa, ale ten druhý ma až vypadané ihličky a ma vôľu do všetkých strán,,môže to spôsobovať tento problém?
georgy04 Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Re: hluk od prednej nápravy pri zapnutom 4x4

Příspěvekod cee´d 2010 » 31.07.2012 00:48

samozřejmě že může, musíš vyměnit kříž kardanu pokud jsou jehličky vysypaný tak je kardan nevystředěný a způsobuje vibrace
cee´d 2010 Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Zpět na Závady