Závady u nové KIe SPORTAGE

Trápí Vás něco na voze?

Re: Závady u nové KIe SPORTAGE

Příspěvekod KIASTORM » 17.07.2012 23:44

Par hodin. Oni to objednaju a ked to budu mat,nahodia. Ked je to teda ten isty ptoblem,ale vyzera,ze ano.
Kia Sportage 1.7CRDi Sand Track+coolove svetla+Turbo GDI maska :-)+Stebel TM80 Magnum horn
KIASTORM Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. místo (2)

Kia Sportage III (2011)
82000 km @ 6.3 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod jinsou » 28.07.2012 21:59

Tak pánové má sportage mě nechala na dálnici u Berouna,asistence naštěstí funguje.Najeto 5700 Km 135kw .Blikal engine ,pdle mě zacpaný filtr pevných částic až vyletěla hadice asi sání.Nafta OMV.Na 5 měsíců staré auto bomba.Je sobota tak do servisu ho převezou až v pondělí.Pak napíši rozhodnutí servisu.Pro odběr nafty mám schované paragony...
jinsou Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Beda » 28.07.2012 22:31

Jestli to byl DPF, tak je otazka zda jezdis tak, aby se ti mohl regenerovat?
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Beda Muž
Administrátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1)
9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1)
18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Stinger (2017)
86000 km @ 10.2 l/100km

Příspěvekod martinb » 30.07.2012 17:59

Zlomil sa mi štartovací kľúčik, nie som sdi vedomý, že by som ho nejako poškodil, jednoducho som stlačil gombík sklápania a kovová časť mi odletela do trávy, hľadal som to asi pol hodinu a našiel, aj sa mi podarilo naštartovať a prísť domov. Auto mám rok. Išiel som to reklamovať do predajne, kde som ho kúpil, reklamácizu neuznali !! Aj vám sa to stalo ?
martinb Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod lubor » 30.07.2012 19:37

martinb píše:Zlomil sa mi štartovací kľúčik, nie som sdi vedomý, že by som ho nejako poškodil, jednoducho som stlačil gombík sklápania a kovová časť mi odletela do trávy, hľadal som to asi pol hodinu a našiel, aj sa mi podarilo naštartovať a prísť domov. Auto mám rok. Išiel som to reklamovať do predajne, kde som ho kúpil, reklamácizu neuznali !! Aj vám sa to stalo ?

zlomeny kluc - moja srdcovka :)
viewtopic.php?f=158&t=2500&p=75975&hilit=lubor#p75935

a rozuzlenie:
viewtopic.php?f=158&t=2500&hilit=lubor&start=255#p77794
lubor Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sportage III (2011)
50000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod blades » 31.07.2012 14:51

Ja mám zase problém aj keď to nie je nič vážne z roletkou na zadnom panoramatickom okne. Prvý krát mi to opravili, že bolo niečo vyskočené - nejaký zaisťovací mechanizmus, - v tedy sa to sťahovalo aj keď auto stálo na mieste. Keď som prešiel 50km domov od servisu tak zase bola roletka stiahnutá (nie úplne lem pár centimetrov cca.10-15cm). Myslel som, že som ju zle zatiahol. Tak znova skúška, ak auto stalo ani sa nepohla, ale za jazdy sa znova pohla o 10-15cm. Tak volám do servisu, vravia príďte my sa na to pozrieme. Praaaavdaže - prišiel som, objednaný na 13.30 hod, servisman, no že on to už nejde opravovať ale že to rozoberú celé - ten mechanizmus, tak ma objednal na ďalší termín, že to potrebuje robiť od rána, že teraz to asi nestihne, lebo takú chybu ešte nemali, a možno to bude robiť celý deň, a že keď sa to nebude dať opraviť tak až potom bude objednaný nový kus, tak som znova minul pol dňa dovolenky a na stredu zase celý deň dovolenky a ak to neopravia tak ďalší deň dovolenky na výmenu kus za kus. A takto budú so mnou manipulovať kým nepuknú nervy (ja som kľuďas - znesiem dosť) a servismanovi jednu ne....... a poviem tomu servisu, ktorý zatiaľ nebudem menovať - Zbohem lásko nech me jít... Vám sa niekomu nepoondialo to zaistenie roletky, samozrejme tým, ktorý majú panorámu.
KIA Sportage III, 1.7 CRDi, SAND TRACK
blades Muž
Uživatel fóra

Kia Sportage III (2012)
33000 km @ 5.4 l/100km

Příspěvekod laban » 31.07.2012 18:56

@blades
Mě se taky po jizdě stahuje zadní roletka :( , cca někam do poloviny, ona totiž po zavření skoro nikam nezapadne :x Ale ještě jsem to neřešil ...
KS III 2011 ( MY2012) 2.0 CRDi, 4x4 EX + Panorama střecha, ochranné plasty nárazníků, boční lišty.
Obrázek
laban Muž
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Kia Sportage III (2011)
26020 km @ 7.9 l/100km

Příspěvekod blades » 01.08.2012 19:30

@laban

No tak vidím, že nie som sám, lebo v servise mi hovorili, že takúto chybu ešte neriešili. A toho sa najviac obávam, že to doj..ú , čiže keď to rozoberú nebude ten tapacírung sedieť tak ako má. Dúfam, že sa mýlim. V stredu ti dám vedieť ako som dopadol.
blades Muž
Uživatel fóra

Kia Sportage III (2012)
33000 km @ 5.4 l/100km

Příspěvekod laban » 01.08.2012 20:24

Ještě to možná neřešili, protože aut s těmito střechamy jezdí méně. Určitě budu rád když tito opraví a budeš mít klid ;)
Jezdím často s otevřeným oknem a odtaženými roletkamy ( hlavně teď v létě :thu: ). Pokud je mám zataženy, po nějaké době jízdy se mrknu, ( vždy jen zadní ) je posunutá směrem ke středu, natáhnu ruku, zatáhnu ji a jede se dál. Auto budu mít rok a ještě jsem s ním nemusel do servisu :thu: . Tak ani tu roletku zatím neřeším.
Pokud budeš mít nějak opraveno. tak sem písni, jak to dopadlo :drink:
KS III 2011 ( MY2012) 2.0 CRDi, 4x4 EX + Panorama střecha, ochranné plasty nárazníků, boční lišty.
Obrázek
laban Muž
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Kia Sportage III (2011)
26020 km @ 7.9 l/100km

Příspěvekod blades » 02.08.2012 13:58

laban píše:Ještě to možná neřešili, protože aut s těmito střechamy jezdí méně. Určitě budu rád když tito opraví a budeš mít klid ;)
Jezdím často s otevřeným oknem a odtaženými roletkamy ( hlavně teď v létě :thu: ). Pokud je mám zataženy, po nějaké době jízdy se mrknu, ( vždy jen zadní ) je posunutá směrem ke středu, natáhnu ruku, zatáhnu ji a jede se dál. Auto budu mít rok a ještě jsem s ním nemusel do servisu :thu: . Tak ani tu roletku zatím neřeším.

Mne to tiež robí len na zadnom okne, keď je okno zatiahnuté. Ak je odtiahnutá úplne vzadu tak je to OK ani sa nehne.

A jasné napíšem ti keď to v stredu budú riešiť ako som dopadol.
blades Muž
Uživatel fóra

Kia Sportage III (2012)
33000 km @ 5.4 l/100km

Příspěvekod jinsou » 06.08.2012 19:28

Beda píše:Jestli to byl DPF, tak je otazka zda jezdis tak, aby se ti mohl regenerovat?

To jsem byl přesvěčen že bude v pohodě,jezdím Německo každých 10 dní a to je přes 500 km a na povolených místech dálnice jedu v pohodě 200 km a pořád co je možnost provozu a omezení......
Ale k závadě --Byla to pouze vypadlá hadice od turba.Ale auto bylo v servisu AUTO BRANKA na Proseku Praha.A ted ten oříšek ..Týden tam auto bylo,jednak aby objednali 20 cm hadici k tomu turbu,bohužel nebyla a tak mě zavolali abych si pro auto dojel že dodání bude trvat 2 až 3 týdny což bych ještě chápal protože tu původní nasadil a dal tam klasickou pásku (plech určitě všichni znají) až dojde origo zavolají.Ale kontrolka motoru při převzetí stále blikala což mě bylo divné protože mě do telefonu říkali že se o kontrolce musí poradit nejspíš co sní.Nicméně jsem auto vzal domů a pořád mě to sralo že kontrolka bliká tak jsem obětoval jízdu za strejdou který dělá v toyote a napích to na počítač a ejhle PO 299 TURBO nedostatečný plnící tlak .samo že chybu vymazal.TY ŠMEJDI NEDOKÁZALI ANI VYMAZAT CHYBU PRO PŘEDÁNÍ AUTA !!!! TO JE SERVIS AUTO BRANKA PROSEK.
jinsou Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod Patrik1974 » 06.08.2012 21:52

Určite to dělala BRANKA :lol:
Kia Sportage III ( MY 2012), 2.0 CVVT,2WD, Cassa White, EX+príplatková full výbava.
Obrázek
Patrik1974 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sportage III (2012)
49800 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod jinsou » 07.08.2012 20:00

Snad vím kde jsem byll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jinsou Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod KIASTORM » 07.08.2012 21:07

Mozno to nezmazali,lebo este neopravili problem. To by davalo logiku. Naco by to mazali,nie? Za chvilu by sa to ukazalo znova. Trepem blbost?
Tak som si to procet este jednou lol a vidim,ze trepem :D uz to mas vsetko v poriadku?
Kia Sportage 1.7CRDi Sand Track+coolove svetla+Turbo GDI maska :-)+Stebel TM80 Magnum horn
KIASTORM Neuvedeno
Fanda vozů Kia

3. místo (2)

Kia Sportage III (2011)
82000 km @ 6.3 l/100km

Příspěvekod blades » 08.08.2012 13:28

blades píše:
laban píše:Ještě to možná neřešili, protože aut s těmito střechamy jezdí méně. Určitě budu rád když tito opraví a budeš mít klid ;)

Mne to tiež robí len na zadnom okne, keď je okno zatiahnuté. Ak je odtiahnutá úplne vzadu tak je to OK ani sa nehne.

A jasné napíšem ti keď to v stredu budú riešiť ako som dopadol.

@laban
Tak a dnes problém vyriešený. Urobili to za nejaké dve hodinky aj s umytím auta, povysávaním. Problem bol vo vodítkach roletky, tie sa podľa hlavného technika roztiahli, nevie si to vysvetliť ako ale dali ich trochu dokopy, boli vyskúšať aj ja som prešiel asi 100km a zatiaľ je všetko OK.
Tak skús aj ty ísť reklamovať.
blades Muž
Uživatel fóra

Kia Sportage III (2012)
33000 km @ 5.4 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Závady