No prevádzkové brzdy maju vzadu kotúč (ten mám oproti predným podstatne v horšom stave) ale niekde som videl že parkovacia zadná brzda je bubnová.
 No prevádzkové brzdy maju vzadu kotúč (ten mám oproti predným podstatne v horšom stave) ale niekde som videl že parkovacia zadná brzda je bubnová. Bohužiaľ to znova nikde neviem najsť.

| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 
 No prevádzkové brzdy maju vzadu kotúč (ten mám oproti predným podstatne v horšom stave) ale niekde som videl že parkovacia zadná brzda je bubnová.

ziadna automobilka ti predsa neda zaruku na kotuce 7 rokov
  ziadna automobilka ti predsa neda zaruku na kotuce 7 rokov   inac, pises ze mas na kotuci ryhy, toto ti mohla sposobit napr. akakolvek necistota, ktora sa dostala medzi kotuc a brzdove dosticky ....
 inac, pises ze mas na kotuci ryhy, toto ti mohla sposobit napr. akakolvek necistota, ktora sa dostala medzi kotuc a brzdove dosticky .... 

))) že ja si s tebou píšem?! ...a ešte máš dokanca iné auto...čo ty môžeš poradiť?!...čo sa zapájaš do debaty o VENGE???!!!tu sa dávajú konkrétne rady ak máš také auto ...ak máš podobný problém či nejaké skúsenosti...čo ty tu riešiš...a hlavne mudruješ...ja si myslím, že mojim komentárom som VENGISTOM pomohol ...sú to moje skúsenosti a nie nejaké tápanie ...a to posúdia oni...tvoj názor tu už po mojich príspevkoch nebude nikoho zaujímať...je ti to jasné?????????????
))) že ja si s tebou píšem?! ...a ešte máš dokanca iné auto...čo ty môžeš poradiť?!...čo sa zapájaš do debaty o VENGE???!!!tu sa dávajú konkrétne rady ak máš také auto ...ak máš podobný problém či nejaké skúsenosti...čo ty tu riešiš...a hlavne mudruješ...ja si myslím, že mojim komentárom som VENGISTOM pomohol ...sú to moje skúsenosti a nie nejaké tápanie ...a to posúdia oni...tvoj názor tu už po mojich príspevkoch nebude nikoho zaujímať...je ti to jasné????????????? 

marek7811 píše:Ktorých užívateľov ako zaujíma stav brzd, nepodstatne veci...))) že ja si s tebou píšem?! ...a ešte máš dokanca iné auto...čo ty môžeš poradiť?!...čo sa zapájaš do debaty o VENGE???!!!tu sa dávajú konkrétne rady ak máš také auto ...ak máš podobný problém či nejaké skúsenosti...čo ty tu riešiš...a hlavne mudruješ...ja si myslím, že mojim komentárom som VENGISTOM pomohol ...sú to moje skúsenosti a nie nejaké tápanie ...a to posúdia oni...tvoj názor tu už po mojich príspevkoch nebude nikoho zaujímať...je ti to jasné?????????????
 tvoja rada vengistom naozaj pomohla, ked je problem s brzdami, treba to ist reklamovat alebo riesit so servisom, no to mas pravdu, ini uzivatelia by na to ani neprisli, keby ta nemali
  tvoja rada vengistom naozaj pomohla, ked je problem s brzdami, treba to ist reklamovat alebo riesit so servisom, no to mas pravdu, ini uzivatelia by na to ani neprisli, keby ta nemali   

| ! | "Beda" píše: | 
| Doporucuji klid zbranim necht nemusime zasahovat a resit hadky  | 

+Stebel TM80 Magnum horn
+Stebel TM80 Magnum horn

peter562/12 píše:ryhy som mal aj ja.uz 2x vzdy po zime rucne vycistim zadne kotuce.a potom niekedy brzdim len na rucnu brzdu.

Zpět na Podvozek / Řízení / Brzdy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé