No ja som z mojej Sportage vytriezvel dosť rýchlo... Po 3 a pol mesiaci a cez 5000 km auto funguje v podstate ok a bez problémov, to sa zase nemôžem sťažovať, akurát spotrebu mám nejakú vyššiu, momentálne 6,8 (mám 1.7 Crdi), z toho je ale tá "väčšia polovica" odjazdené po diaľniciach a tam tento motor pri 130 kmh žerie tak 7-8 l, teda aspoň mne, čo nie je málo. Po BA som mal chvíľu aj pod 6,0 ale potom sa začal regenerovať DPF a bolo po dobrej spotrebe...
Čo ma však štve najviac a dosť mi to teda kazí dojem z nového auta je spracovanie interiéru a rôzne pazvuky v ňom...

Neviem, či práve na môj kus použili zrovna to najhoršie lepidlo čo mali, ale pri prejazde ostrých nerovností mi to "lupe" odniekadiaľ z pravej strany, neviem ale prísť na to skade presne... okolie navigácie si po zatlačení zavŕzga tiež a tak isto ten kruh okolo radiacej páky je úplne rozvŕzganý, čo ma však štve najviac, tak na iných autách nie, aspoň v tých vystavených v autosalóne, tam je ako z jedného kusu... (áno, bol som si to overiť

) Keď si nájdem čas, tak s tým asi zájdem do servisu, aj keď je veľká šanca, že ma s tým vyhodia... A ešte dosť vibrujú opierky predných sedadiel, čo by tiež nemuseli...
Čo je však paradox, najhoršie to bolo v tých horúčavách, následne ked sa ráno ochladilo, auto bolo ako vymenené - minimum vŕzgania... Nemalo to byť skôr opačne ? No uvidím v zime, to bude tipujem zase druhý extrém. (A poznámka - v autosalóne bol chládok...)
Fakt škoda týchto "maličkostí", kazí to dojem z nového auta.