| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

Čo tak cúvať dole kopcom a brzdiť. Ťažisko bude na zadných brzdách a kotúče sa vyhladia.
 Čo tak cúvať dole kopcom a brzdiť. Ťažisko bude na zadných brzdách a kotúče sa vyhladia. 

kazdy nech si pise svoj nazor, a podla toho si niekto vyberie nieco co mu pasuje
 kazdy nech si pise svoj nazor, a podla toho si niekto vyberie nieco co mu pasuje  ale staci jedna malickost.dat dole kolesa , vycistit to tam aspon ked sa kolesa menia (letne-zimne) a je vsetko v poriadku
  ale staci jedna malickost.dat dole kolesa , vycistit to tam aspon ked sa kolesa menia (letne-zimne) a je vsetko v poriadku  

Tak som bol dnes prečistiť zadné brzdové kotúče (stav pozri galéria). Prebrúsenie sa už nedalo urobiť (veľké ryhy) tak som menil kotúče aj platničky.
 Tak som bol dnes prečistiť zadné brzdové kotúče (stav pozri galéria). Prebrúsenie sa už nedalo urobiť (veľké ryhy) tak som menil kotúče aj platničky.  

Len by som chcel vedieť či aj niektorí iný majitelia majú po dva a pol roku prevádzky pri nabehaných 30000 km po cestách prvej a druhej triedy také isté opotrebovanie zadných kotúčov? Predné kotúče sú lesklé bez škrabancov, zadné sú nepravidelne zjazdené s ryhami. Ak by to spôsobovali nečistoty a nízka kvalita kotúčov/platničiek, tak to by sa malo prejaviť snáď aj na predných brzdách.
 Len by som chcel vedieť či aj niektorí iný majitelia majú po dva a pol roku prevádzky pri nabehaných 30000 km po cestách prvej a druhej triedy také isté opotrebovanie zadných kotúčov? Predné kotúče sú lesklé bez škrabancov, zadné sú nepravidelne zjazdené s ryhami. Ak by to spôsobovali nečistoty a nízka kvalita kotúčov/platničiek, tak to by sa malo prejaviť snáď aj na predných brzdách.  

tak ti přeji at to máš tetka v pohodě...
 tak ti přeji at to máš tetka v pohodě...

Zpět na Podvozek / Řízení / Brzdy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé