Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Velmi pekne,len keby nase monitory zvladali 720p lol. Kolko hodin nahravania v tejto kvalite na aku velku kartu to zvladne? Super,ze to aj zobrazuje rychlost auta,GPS modul predpokladam? Nejaky rozdiel v porovnani s tachometrom?
Kia Sportage 1.7CRDi Sand Track+coolovesvetla+Turbo GDI maska+Stebel TM80 Magnum horn
Max kartu co tam mozes dat je 32GB a zavisi ako chces nahravat v akej kvalite si to nastavis. Takze ak nastavis Full HD 30 frames(1920x1080) to nahra s vysokou kompresiou 9h/24min s nizkou kompresiou 13h/55min, ked nastavis Full HD 15 frames (1920x1080) to nahra s vysokou kompresiou 17h/11min s nizkou kompresiou 13h/59min. Ja som nahraval iba HD 30 frames (1280x720) s vysokou kompresiou vtedy sa mi tam zmesti 17h/10min. A je v nej vstavany GPS modul a rozdiel s tachometrom neviem posudit lebo tu rychlost vidim az ked dam video do pc, ale dalo by sa to zapametam napriklad v dedine si zapametas ako ukazuje rucicka tachometra a potom ten usek pozres na videu.
Kia Sportage III ( MY 2012), 2.0 CVVT,2WD, Cassa White, EX+príplatková full výbava.
Ale vsak to neni podstatne ani. Hlavne ze si spokojny a funguje to ako si si predstavoval. Vyzera to skvele a 17 hodin nahravania v HD kvalite je viac nez dost.
Kia Sportage 1.7CRDi Sand Track+coolovesvetla+Turbo GDI maska+Stebel TM80 Magnum horn
Dostal se mi do ruky katalog a ceník na originál příslušenství pro KIA Sportage III. Docela pěkně vypadá na autě spodní ochranná lišta předního i zadního nárazníku a i jsou pěkné spodní ochranné lišty venkovních prahů. Vše se mi ale zdá neúměrně drahé. Cena za lištu na přední nárazník je 4095,- Kč, na zadní pak 4947,- Kč. Co se týče ceny za lišty na venkovní prahy tak tu už vůbec nechápu ......, jsou za 7961,- Kč. Všechny ceny jsou s DPH. Nevíte prosím někdo o "levnějším zdroji". Nemusí se se jednat o "značkové" díly. Předem děkuji za ochotu.
Ahoj,su to svetla vyrobene s extra ziarovkami,cize ti bude svietit cele svetlo...vid moje foto. Je to original produkt a plne vymenitelny za nase svetla,ktore tie ziarovky nemaju.