Miro, v dnešní době je 8 GB strašně málo. Počítej, že z toho bude volných cca 5-6 GB pro data (něco si vezme systém, na apk počítám 1-1,5 GB). Jen nový TomTom Europe potřebuje 3,31 GB, kde jsou fotky, videa a hudba. Vím, že to lze řešit automatickým odesíláním do cloudu, ale ne každý má dostatečný datový tarif. Je to škoda, moc jsem se na nový Nexus těšil. Navíc LG nemá momentálně nejlepší pověst, ale třeba je to jen další spekulace.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Aj keby som tam mal tu navigaciu(co by som asi nemal a ak hej, tak by zabrala menej ako 1GB) tak mi to miesto postaci. Fotiek a hudby by som mal tak 1GB, casom 1,5GB mozno. Co sa tyka aplikaci, tak tam by som mal urcite viac, asi do zvysku pamate telefonu. Ak by mi niekedy chybalo miesto tak by som to premazal, aspon by ma to nutilo cistit telefon. Ale urcite by som nenadaval, ze je tam mala pamat.
Ani mne sa LG nepozdava, od nich telefon nechcem. Bral by som HTC, alebo Samsung.
Objevila se spekulace o novém HTC, který má být přímým konkurentem pro Samsung Galaxy Note II. Zatím známé specifikace: operační systém: Android 4.1.2 procesor: Snapdragon S4, 4 jádra Krait 1,5 GHz,GPU Adreno 320 displej: 5'', kapacitní S-LCD, 1080 × 1920 , 440 DPI konektivita: microUSB, MHL, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, NFC, 3,5mm jack paměť: uživatelská 16GB, operační 1,5GB RAM, slot na kartu: ? baterie: 2 500 mAh fotoaparát: 12MPx, video (1 920 × 1 080), autofocus, blesk
Dále so objevilo oficiální video s novým LG Optimus G: rozměry a hmotnost: 132 × 69 × 8,5 mm, 145 g displej: 4,7'', kapacitní IPS+ LCD, 768 × 1 280, 318 DPI sítě: GSM, WCDMA, GPRS, EDGE, HSPA (21,1|5,76 Mb/s), LTE (100|50 Mb/s) konektivita: microUSB, MHL, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, NFC, 3,5mm jack paměť: uživatelská 32 000 MB, operační 2 048 MB RAM, baterie: 2 100 mAh procesor: Qualcomm APQ8064 (4× Krait, 1 500 MHz, 28nm) operační systém: Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) fotoaparát: 13MPx (4 128 × 3 096), video (1 920 × 1 080), autofocus, blesk
Nechcem Sbormistrovi kafrat do temy Mobilni koutek, tak radsej zakladam tuto novu temu.
Chcem priatelke kupit pod stromcek nejaky normalny tablet v cenovej hladine cca 300E (+/- 30-40E). Aj podla tej cenovky je jasne, ze nehladam nejaky mega-tutti-frutti-premakany Galaxy Tab alebo iPad. Priatelka je klasicky uzivatel - cize hlavne internet, obcas nejake to videjko (serialy, youtube), obcas nejaka jednoducha hra, maily a podobne. Nemusi mat nevyhnutne samozrejme ani 3G chip.
Ja som zatial pozeral tablety od Archos, Yarvik, prip. GoClever.
Poradite mi prosim? Vopred vdaka za nazory.
!
"mir.jar" píše:
Ale on chce aby si mu ta kafral . Vsetky prispevky som teda presunul.
KIA Sorento 2,2 CRDi, výbava Platinum + sivá metalíza Platinum Graphite, AT
Nezname, alebo lacne znacky nekupuj, lacny tablet najdes aj od kvalitnejsich vyrobcov. Nepozeral som teraz ponuky, ale nema niektory operator v ponuke tablet k mobilnemu internetu? Niekedy sa to celkom oplati. Zobral by si samozrejme s 3G modulom, to ozaj odporucam. Ak trvas na tom, ze 3G tam nebude potrebovat tak ber Nexus 7 od Asus. To stoji kolo 230€ a tento by som asi na tvojom mieste bral. Kedze je pre zenu, tak vyhovuje aj mensi rozmer. Kolo vianoc by sa mal tento tablet objavit aj s 3G modulom, ak by si sa rozhodol prenho. Mozno ho ponuknu operatory do vianocnej akcie, to by bolo super.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak
Souhlasím s Mirem, v této cenové hladině je nejlepší volbou Nexus 7. Všimnul sis, že Archos jede na Honeycombu 3.2 ? U Nexusu máš záruku vždy aktuálního OS, u Archosu jsem nikde nenašel zmínku o aktualizaci na ICS. I když na XDA je stock ROM ICS ze 4.6.2012, tak snad ano. Ale je to rok starý hardware.
EDIT: Miro, klidně přesuň celé téma do mobilního koutku, ať máme všechno pohromadě.
co tak ist predsalen k tomu operatorovi a zobrat nieco s viazanostou? Samsung Galaxy Tab 2(10,1") mozes mat od telekomu s mobilnym internetom. Ak chces 7Mbit tak za 349€ za tablet + mesacne 12,99€ za internet, alebo 299€ za tablet + 17,99€ za 21Mbit internet, pricom v oboch pripadoch je prvych 100dni zadara.
Je to drahe?
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak
Na 29.10. ohlásil tiskovku nejen Microsoft, ale i Google. Kromě nového telefonu nebo telefonů Nexus snad bude představen i tablet Nexus 10. Z názvu je zřejmá větší úhlopříčka displeje.