Myslíte, že to půjde reklamovat? Díky moc za jakékoliv rady, jsem z toho dost zklamanej.
-Petr- píše:Ahoj, mám v sobě sice pátý pivo, ale nediv se. Já jsem na cedovi na pátejch dveřích už po ROCE reklamoval lak. Byly tam puchýřky, co lezly z pod laku (jako by to natřeli bez očištění plechu), vzali mi to v autobondu bez řečí a bez vytáček na reklamaci, cena by byla kolem 5000 kč, ale v rámci záruky to bylo grátis, teď to mám druhým rokem a puchýřky tam prostě znovu zatím nevyrašili, takže to asi opravili dobře.
runis píše:Kia a Huyndai nedělají kvalitní laky. Ty auta mají špatnou antikorozni ochranu. Tyhle problémy už avizovaly v autobildu, kde testovali na 100000km Ceed Soul i i30. Pokaždé to samé lak a po necelých dvou letech náznaky koroze. Já má Kiu z Nosovic. V životě uz nikdy. Po roce rez zpod laku na hraně střechy nad čelním sklem. Po dvou to samé u třetího brzdoveho světla Auto mam 2,5roku a rezivy pantyr na dveřích, loupe se vrchní vrstva laku na předním narazniku, dále na střeše na právě straně nad dveřmi u té černé listy a pod 3 bočním pravým tim malým okénkem. Ze KIA neumí konstrukci, myslim naladit podvozek, špatne nekvalitní tlumice, neumí plasty a jejich uchycení, to bych očekával a potvrdilo se to. Ale ze bude auto po roce či po dvou rezivet, to teda ne. Pěkně na to ser..! A lžou lidem v reklamách.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé