Vadné servo

Trápí Vás něco na voze?

Vadné servo

Příspěvekod Jaromir Degan » 13.05.2011 18:22

Dnes som chcel ísť do práce autom t.j KIA VENGA ale mi to nebolo umožnené z dôvodu vadného serva , :? asi lebo ráno som nemohol otočiť volantom tak som musel volať asistenčnú službu aby ma odtiahli do najbližšieho servisu t.j D.K .Ma to veľmi mrzí lebo je to už 3x čo som s autom v servise . Samozrejme že budem všetkých informovať o danom probléme . Veľmi ma to hnevá lebo mám stav km len 4100 a pri novom aute by sa takéto problémy nemali vyskytovať. Teraz som bez auta ktoré som si myslel že je TIP .TOP ale skúste reagovať na aktuálny stav keď treba niekde ísť a nemáte ako ? ? ? ? ?
Jaromir Degan Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Vadné servo

Příspěvekod Peter Cicek » 13.05.2011 23:08

Pán Degan, je nám ľúto, že Vaša Venga navštívila náš servis aj mimo garančnú prehliadku. Robíme všetko preto, aby ste Vengu mal čo najskôr doma v poriadku a bez závady.
Peter Cicek Muž
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod peter562/12 » 14.05.2011 06:59

vau ked to citam tak kracam do nebies.keby kazdy servis mal taky pristup :thu:
peter562/12 Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Venga (2010)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Jaromir Degan » 15.05.2011 16:56

Som rád že k danému problému ste sa vyjadrili p.Cicek ale keď tak nad tým uvažujem tak vy ako predajca nemôžete za technický stav nového vozidla ale zato je v prvom rade zodpovedný výrobca a keďže Vengy so robia v českých Nošoviciach tak by som uvítal , keby sa k danému problému vyjadril aj niekto z výrobného podniku ako je to možné že sa niečo také môže stať a to som si prešiel toto forum a zistil som že daný problém sa nevyskytol len mne ale aj viacerým majiteľom tejto značky . Mám len obavy aby to nebola sériová vada .
Jaromir Degan Neuvedeno
Nováček

Příspěvekod Berka » 15.05.2011 17:42

Každá závada dovede naštvat, zvláště pokud se díky ní ocitneš na nějakou dobu bez auta. Bohužel je to jenom stroj (nebo bohudík?). Znáte to, jakmile se nějaká věc skládá z více jak jedné součástky, už je tu riziko že se něco pose..
Subaru Outback 2.5i Executive
Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno
ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno
ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Berka Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)

Subaru Outback V (2018)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod -Petr- » 16.05.2011 09:49

Nic si z toho nedělej, mě odešlo servo taky. U VW Polo po cca 7 letech a taky z ničeho nic. V podstatě možnosti - mohlo být málo servo oleje, nebo upadly (byly ukousány) dráty - u pola tam byly 2 zásuvky, přístup k němu byl za pravou přední mlhovkou, nebo - ale to při tvém novém autě nepřipadá v úvahu - ti natekla dovnitř voda a rozežrala tišťák. To byl můj případ. Jen by mne zajímalo, co ti řeknou že s tím servem bylo.

Bez debat, u nového auta to dokáže pěkně nasr...
Kia Ceed 1.4 SW, 66Kw. Béžový ďábel (LPG/benzín)
-Petr- Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod runis » 03.01.2013 20:56

Jj Kia kvalita 7! Za všechny prachy. :-) Už bych si tuhle značku nekoupil. Mám taky Vengu a co se týče serva, tak už celkem 5 x se mi stalo, že servo samo od sebe přestalo fungovat. K tomu 3 x tempomat. O laku, kvalitě plastů, tedy jejich skřípání a vrzání, tlumení tlumičů a dle mě i spotřeba nic moc, se nemá cenu zmiňovat. Co se týče serva, 2 x se mi to stalo, že jsem po nastartování neotočil volantem. Tedy otočil, ale bez serva, což skoro nešlo. 3 x se mi to stalo za jízdy z ničeho nic! Z toho jedno mé ženě, když jela do zatáčky. Že byla vyplašená a měla co dělat, aby to do té ostré zatáčky natlačila se raději moc zmiňovat nebudu. Vždy mi pomohlo to co na PC. Vypnout a zapnout! Jsem rozlazen z velmi velké nekvality vozidle Kia! Hrůza! Servis to bohužel nezachrání, je to způsobeno děsným přístupem výrobce! Ten by měl dle mne co nejdříve zkrachovat. Bohužel ale se tak nestane. Jedině co je u Kii dobré je to, že má tak skvělý klub se skvělými členmi!!! Myslím tady ten klub. :-)
Kia Venga 1,6 CRDi 94kW, Comfort plus, Obrázek
runis Muž
Fanda vozů Kia

8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia Venga (2010)
85000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod M@jkl » 03.01.2013 21:53

runis :D
abych tě uklidnil naše služební vozy škoda jsou v servise více jak na cestách. nejhůře natom je superb. Tak že bud v klidu svět je uplně stejnej u každého výrobce aut.
Moje zkušenost s kia je, že cokoliv reklamuji bez řečí vymění a nebo opraví. To ve škoda auto se hledá jen jak zato může cosi jineho jen ne škoda.

:kia: :CZ:

M@jkl
M@jkl Muž
Fanda vozů Kia

Sponzor (3)

Kia Sportage III (2014)
20800 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod runis » 04.01.2013 07:07

Ja skodovky nemusim. Jen mám dlouholetou zkusenost s Hondami a tam to nemelo chybu. Na Kii mě nejvice se.. lak a že to už rezavi. A komfort jízdy. V zime.
runis Muž
Fanda vozů Kia

8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia Venga (2010)
85000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod runis » 21.01.2013 18:21

Tak jsem měl v pátek cestu za vzděláním do Žiliny a po cestě mi zase z ničeho nic přestal fungovat posilovač. Po vypnutí motoru a opětovném zapnutí (restart?) to zase šlo! Umí Kia udělat alespoň neco pořádně? Tuhle závadu mám už po 7! Jenže v servise to nikdy nezjistí, protože to dělá jen někdy a nepravidleně. I když bych řekl, že nejvíce v zimě.
runis Muž
Fanda vozů Kia

Kia Venga (2010)
85000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod twingoman » 23.01.2013 15:11

Runis,
mam 10-rocne Twingo, kde po 9-tich rokoch po nastartovani prestalo servo fungovat. Takto to bolo cely rok a odrazu ide. Zahada, ale ide.
Je mozne, ze sa aktivovalo "kurvitko' ale v nespravnu dobu...
twingoman Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod runis » 23.01.2013 16:26

Nj...ale mě to dělá od novoty a nepravidelně. Jenže restartovat auto za jízdy nic moc! :shock:
runis Muž
Fanda vozů Kia

Kia Venga (2010)
85000 km @ 5.9 l/100km

Zpět na Závady