od William » 27.01.2013 08:46
Pro mě ceed I byla jedním slovem katastrofa,koroze 5tých dveří ve žlábku pod oknem po roce,3x vyměna palubky kvůli boulím,která pak vrazala a nikdy už to nebylo ono,výměna kazového čalounění dveří u řidiče,kapota měla slicování trošku nestandartní,nehledě na těsnící gumy u ní směrem k oknu po krajích které neseděli,poškrábané okno i když jsem si dával pozor,stěrače vyměnil za bosch,občasné neindifikovatelné bouchnutí zezadu na které jsem nepřišel,hůře to topilo,netěsná manžeta poloosy,rádio samo začlo vyhlédavat jinou nejsilnější stanici nějakou CR2,kterou jsem ani neměl v seznamu AF apod.bylo vyplé,restartoval jsem,ale nic nepomohlo,rádio celkově slabé,plast.krytky přihrádek v kufru z nekvalitního mat-šáhlo se na ně jen vysavačem a hned to bylo poškrábané,sice maličkosti,ale bylo jich hodně,ale jinak mě to nikde nenechalo .... ceed sw II je uplně jiná liga,ani se tomu nechce věřit,mám sice teprve 2500km,ale zpracování,použité materiály,jízdí vlastnosti-lépe sedí,je to takový koráb,chybička-odlepuje se krycí průhledná samolepka vzadu vlevo u prahu,když se otevřou dveře a občas se nevrátí páčka blikačů po projetí menší zatáčkou,přivelkém zatočení to nedělá,přisuzuji to zimě a neochozenosti-uvidíme a ostřikovače při vyšší rychlosti potřebují více vody než se to očistí,starý ceed se při přezazení s 1na 2 ze začátku než se to zajelo jakoby propadl,nyní je to lépe zpřevodované a řazení perfektní
KIA cee´d SW II JD 1,4 CVVT Exclusive+zatmavení zadních oken+kožené potahy